Més esport
»
»
»
»
»
Oscar Piastri renova el seu contracte amb McLaren fins a 2026

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Oscar Piastri abrazándose con su equipo. Foto: McLaren.

Oscar Piastri renova el seu contracte amb McLaren fins a 2026

Oscar Piastri abrazándose con su equipo. Foto: McLaren.

McLaren ha acordat una nova extensió de contracte de diversos anys amb Oscar Piastri que mantindrà a l’australià en l’equip britànic fins almenys finals de 2026. Piastri ja tenia un acord per a competir amb l’equip en 2024, després d’haver signat un acord de diversos anys per a debutar aquesta temporada, però les seues actuacions fins ara en 2023 han sigut tan bones que McLaren volia consolidar el seu futur a llarg termini.

El jove de 22 anys va aconseguir el seu primer resultat entre els tres primers en la F1 quan va aconseguir el segon lloc en l’sprint a Bèlgica i ha sumat punts en sis ocasions, la més recent a Singapur, quan va remuntar des del lloc 17 fins a acabar seté.

«És fantàstic confirmar que Oscar ha signat una extensió de diversos anys amb l’equip», va dir la directora de l’equip, Andrea Stella. “Oscar és un actiu per a McLaren i constantment impressiona amb el seu acompliment, ètica de treball i actitud, per la qual cosa va ser una decisió fàcil de prendre per a l’equip».

“Ja ha demostrat ser fonamental per a l’equip, per la qual cosa és fantàstic comptar amb el seu vot de confiança mentre lluitem per guanyar campionats novament en el futur. Espere veure-ho desenvolupar-se amb nosaltres mentre continuem aquest viatge junts”.

El CEO de McLaren, Zak Brown, va afegir: “Estic encantat de continuar la nostra associació amb Oscar fins a finals de 2026. És un talent increïble i un actiu per a l’equip, per la qual cosa és fantàstic comprometre’ns mútuament a llarg termini. Oscar ja està demostrant el que pot fer en la pista i ha sigut fonamental en el canvi que hem tingut fins ara aquesta temporada. Encaixa perfectament en l’equip i és molt valorat per tota la família McLaren Racing. Estic emocionat de veure com continua creixent tant dins com fora de la pista”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia