Més esport
»
»
»
»
»
Arranca la temporada per al Club Bàdminton Alacant Intercity

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Club Bádminton Alicante Intercity
Foto: Club Bádminton Alicante Intercity.

Arranca la temporada per al Club Bàdminton Alacant Intercity

Foto: Club Bádminton Alicante Intercity.

Aquest cap de setmana comença la marxa del Club Bàdminton Alacant Intercity en el Top-10 Iberdrola, màxima categoria del bàdminton espanyol. El dissabte a les *18h el conjunt alacantí es mesurarà al CB Arjonilla com a visitant.

L’Alacant Intercity ha sigut enquadrat en el Grup B, on s’enfrontarà a quatre altres equips a anada i volta per a decidir si lluitarà pel títol o per la permanència. Entre els seus rivals trobem el Rinconada Sevilla, Arjonilla, Granada i Sant Ferran València, en un grup que es preveu molt igualat donat el gran nivell de totes les plantilles.

Després de l’ascens aconseguit la passada campanya en quedar campió de Primera Or, l’Alacant Intercity ha apostat per mantindre una plantilla de jugadors de la casa i reforçar-la amb un parell de fitxatges internacionals. En l’apartat masculí, seguiran José Luis Martín, Miguel Esteve, Alejandro Caballero i Unai Martínez, a més de l’holandés Finn Achthoven després de la seua renovació. A aquests se’ls sumen Alberto Perals, que torna al club després de cessió, i l’anglés Brandon Zhi Hao Yap, jove promesa britànica especialista en les proves de dobles que comença a destacar en tornejos internacionals. En l’apartat femení, continuen Ana Ramírez, Helena Sánchez, Ana Caballero, Inés Costero, María Rodríguez, María Jesús Almagro i Laura Álvarez, així com Nikol Carulla que seguirà cedida un any més. Aquesta temporada també comptarem amb l’anglesa Abbygael Harris, especialista en dobles i assentada en el circuit europeu malgrat la seua jove edat.

La primera jornada serà davant el Arjonilla, un club important en les últimes temporades Top-10 Iberdrola i que va disputar les semifinals la passada campanya. Es preveu una trobada complicada, ja que els de Jaén compten amb una plantilla de gran nivell nacional i internacional. Jugadors espanyols com Ernesto Baschwitz, Tomás Toledano o Sonia Martínez, sumats als internacionals Anne Fuglsang, Aram Mahmood o Adam Pringle posaran les coses difícils als alacantins, els quals no obstant això lluitaran per emportar-se els tres punts a casa.

María Jesús Almagro, presidenta de l’entitat alacantina, comenta que “Afrontem aquest inici de lliga amb ganes i il·lusió de tornar a la màxima categoria del bàdminton espanyol. L’equip aquesta compromés i s’ha preparat bé aquests últims mesos per a encarar aquesta temporada de la millor de les maneres. La trobada d’aquesta finalitat de setmana enfront de Arjonilla serà dur, ja que compten amb molts jugadors de gran nivell, però lluitarem per aconseguir els tres punts, perquè cada trobada serà vital per al nostre objectiu que és la permanència.”

Por Golsmedia

Categorías Més esport