»
»
»
El Family Cash Alzira FS visita Córdoba per a guanyar els primers punts

Després de l’aturada de lliga pel calendari de seleccions, la Primera Divisió de futbol sala reprén la seua activitat amb la jornada 3. El Family Cash Alzira FS visitarà el Palau de Vista Alegre este diumenge per a enfrontar-se al Córdoba Patrimonio, a partir de les 17 hores, en l’últim partit del cap de setmana.

Els alzirenys han recuperat les bones sensacions en els partits programats durant la setmana d’absència de lliga. Les dues cites van caure en favor del Family Cash. Primer, en el partit de Supercopa Comunitat, davant el Llevant amb un marcador de 5-1 i, tres dies després, en el Trofeu Juan Beteta, enfront de Viña Albali amb un ajustat 4-3, gràcies a un gol de Rafa Usín a mig minut del final.

No obstant això, el caseller de punts del Family segueix sense estrenar-se després de les derrotes davant Movistar Inter i Jimbee Cartagena. Tampoc serà senzill obrir-ho este diumenge davant un Córdoba que acumula quatre punts i ocupa la cinquena plaça. En la jornada inaugural, els cordovesos van empatar a dos amb Viña Albali i, set dies després, es van imposar en l’Agustín Mourís de Noia (2-4).

Durant la setmana d’aturada, el conjunt dirigit per Josan ha disputat el Trofeu Ciutat de Getafe, en el qual van acabar tercers. En semifinals van caure davant ElPozo (0-3) i, en el partit pel bronze van véncer a Movistar Inter en l’últim sospir (3-2). El partit es podrà seguir en streaming per la plataforma FEF TV.