Més esport
»
»
»
»
»
Pedro Acosta torna a guanyar i continua apropant-se al Mundial de Moto 2

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Pedro Acosta con su trofeo. Foto: Red Bull KTM.

Pedro Acosta torna a guanyar i continua apropant-se al Mundial de Moto 2

Pedro Acosta con su trofeo. Foto: Red Bull KTM.

L’espanyol continua augmentant la seua renda al capdavant de la general després de batre a Arbolino i Roberts en la històrica carrera de MotoGP™ del GP de l’Índia. Pedro Acosta va tornar a mostrar-se intractable durant la carrera de la classe intermèdia del GP IndianOil de l’Índia després de sentenciar una autoritària victòria en solitari per davant de Tony Arbolino i Joe Roberts.

Després del ‘strike’ en la corba 1, en el qual es van veure involucrats Somkiat Chantra, Jeremy Alcoba, que seria penalitzat amb una ‘long lap’ per l’acció, Celestino Vietti, Marcos Ramírez i Taigà Fada, la carrera de la classe intermèdia es va tornar a reprendre a 12 voltes, 6 menys de les previstes inicialment. Ni Vietti ni Fada van poder prendre la segona eixida.

Sergio García Dols va aprofitar la batalla entre Jake Dixon i Pedro Acosta,per a prendre el cap de carrera. El rookie era la cara, mentre que el seu company d’equip Arón Canet era la creu en anar-se al sòl durant el primer gir al costat de Sam Lowes i Ai Ogura. Pocs instants després, Pedro Acosta va prendre el control de la carrera i immediatament va imposar un ritme intractable per a ampliar el seu avantatge amb Tony Arbolino.

Pedro Acosta compta ara amb un avantatge de 39 unitats sobre el segon classificat, Tony Arbolino. Pese al zero de hui, Jake Dixon es manté tercer però veu com se li escapa el segon lloc a 51 punts.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor