Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Sainz reflexiona sobre el seu resultat en el Gran Premi de Suzuka

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Carlos Sainz con el casco puesto. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz reflexiona sobre el seu resultat en el Gran Premi de Suzuka

Carlos Sainz con el casco puesto. Foto: Scuderia Ferrari.

Ferrari no va tindre el ritme hui per a portar-li la baralla a McLaren pel podi. En canvi, barallant amb Mercedes, l’equip va detindre dues vegades totes dues actuacions, però va deixar a Sainz fora un parell de voltes massa tard per a les segones parades. Com a resultat, l’espanyol va ser superat per Hamilton i no va poder avançar al Mercedes al final, encara que almenys va eliminar a Russell. El quart i sisé lloc són un resultat estable, però una cosa allunyada de la manera de guanyar carreres de Singapur.

Carlos Sainz va explicar que: «Crec que hui vam tindre millor ritme del que suggereix el resultat. Vam tindre una molt bona eixida i vam ser ràpids immediatament. Durant els dos primers stints vaig manejar bé els meus neumàtics i vaig tindre bon ritme, però Lewis ens va superar després de la segona parada i això va comprometre la meua carrera».

«Vaig intentar estendre el meu stint per a tindre millors neumàtics al final i ho vaig donar tot per a reduir la bretxa ràpidament. Desafortunadament, la carrera hui va ser un parell de voltes massa curta per a mi i vam haver de conformar-se amb el sisé«.

«Com sempre, analitzarem tot el cap de setmana quan tornem a casa per a veure si podríem haver fet una cosa diferent, però en el costat positiu crec que el ritme va ser ací hui. Ens reagruparem i recarregarem les nostres bateries abans de partir cap a Qatar».

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia