Més esport
»
»
»
»
»
Fernando Alonso confia en el desenvolupament del cotxe per al final de temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso confia en el desenvolupament del cotxe per al final de temporada

Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso ha indicat que hi haurà més per vindre de Aston Martin en les últimes sis carreres de la temporada 2023 mentre busquen maximitzar la seua posició en el campionat de constructors. Aston Martin va començar l’any com el rival més pròxim de Red Bull, però gradualment va ser superat per Mercedes i Ferrari, amb les Fletxes de Plata ara 84 punts per davant en P2 i la Scuderia, en tercer lloc, amb uns 64 d’avantatge.

Mentrestant, el molt millorat McLaren també ha aconseguit avanços significatius, el seu doble podi en Suzuka els col·loca a 49 punts del compte reeixit per les màquines verdes d’Alonso i Lance Stroll fins ara. En reflexionar sobre la seua carrera fins a la huitena posició en Suzuka, darrere dels dos McLaren, Ferrari i Mercedes, Alonso va dir: “Crec que hui vam tindre una mica més del que mostra el resultat. Crec que P6 i definitivament P7 era possible».

«Òbviament McLaren està massa per davant en aquest moment, tots estan treballant a tota màquina a la fàbrica per a portar algunes peces noves abans del final de la temporada, així que vegem què podem aportar».

Alonso, que va guanyar quatre posicions en la primera volta però va entrar en boxs abans que els cotxes que li envoltaven i va retrocedir, va afegir: “Va ser una bona carrera. Crec que va ser una gran eixida, fins a la sisena posició, després vam tindre un bon ritme en la carrera. Crec que no optimitzem l’estratègia, tal vegada parem massa prompte al principi, massa prompte, tal vegada això va comprometre una mica el resultat final. Però érem ràpids i el ritme era una mica millor de l’esperat, així que em vaig divertir en el cotxe”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia