Fernando Alonso en el pit lane. Foto: Fórmula 1.

Fernando Alonso es mostra satisfet amb el seu rendiment en Suzuka

Fernando Alonso en el pit lane. Foto: Fórmula 1.

Alonso va apostar per una arrancada amb neumàtics blans, però això prompte es va enfonsar ja que es va veure obligat a entrar en boxs molt primerenc per a un joc de duros. Amb pneumàtics vells, mentre uns altres entraven a boxs per a canviar neumàtics, va expressar les seues frustracions en la ràdio sobre les crides d’estratègia. Però al final va arribar huité després d’una carrera molt intensa en la qual va haver de fer diversos moviments en la pista, en un dia en què estava en el quart cotxe més ràpid. Stroll es va retirar a meitat de carrera amb danys en l’aleró posterior.

“Hui va ser una bona carrera: una gran eixida ens va portar al sisé lloc i el cotxe es va sentir bé malgrat la falta de rendiment d’ahir. Havent començat amb els blans, parem en boxs una mica abans que els que ens envoltaven i vam tindre una mica de dificultat una vegada que arribem. Canviem al neumàtic dur. En el segon joc de duros, vam ser bastant competitius, per la qual cosa vam poder pressionar i mantindre als Alpine darrere al final. Tots estan treballant de gom a gom en la pista i en el AMRTC, així que seguirem Estem pressionant i esperem amb ànsies Qatar”.

El director de l’equip, Mike Krack va explicar que: “Sent realistes, amb el rendiment que vam tindre aquest cap de setmana, aconseguim el màxim resultat possible amb Fernando aquesta vesprada; no hi havia molt més que poguera haver fet allí. Ens va portar alguns punts útils. Llance també va córrer bé, ell”.

“Va fer una bona eixida, va passar a algunes actuacions i estava en camí d’acabar entre els 10 primers quan notem un problema amb el seu aleró posterior. Decidim fer una parada de precaució i vam haver de retirar el seu acte. Es mereixia més de hui. Ara és el moment. És hora de reorientar-nos de cara a la pròxima carrera a Qatar”.

Text: Fórmula 1.