»
»
»
»
»
Álex Rins podria competir en el Gran Premi de Japó

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Rins en una carrera con Marc Márquez. Foto: Àlex Rins.

Álex Rins podria competir en el Gran Premi de Japó

Rins en una carrera con Marc Márquez. Foto: Àlex Rins.

Han passat quasi quatre mesos de la seua greu lesió en Mugello i Alex Rins posarà, per fi, punt final al seu compàs d’espera en el Mobility Resort Motegi. El pilot català va viatjar a terres japoneses amb l’ambició de disputar el Gran Premi Motul del Japó, una cita molt especial per a Honda en el seu esdeveniment de casa. La seua participació està garantida després de rebre l»apte’ dels metges aquest mateix dijous.

A través de les seues xarxes socials, Rins es va confessar «molt content de poder estar al Japó» i va explicar la seua actual situació física: «Ahir vam estar a Madrid i la visita va ser bastant bé. L’os continua regenerant i segueix el seu procés, així que provarem el següent pas, que és pujar-nos a una MotoGP™ a veure quines són les sensacions i seguir el procés de recuperació».

Hores després, el pilot català va rebre el ‘fit’ per part dels metges en el Mobility Resort Motegi, confirmant així la seua participació en el GP. Rins, que la pròxima temporada competirà amb Yamaha, no va perdre l’oportunitat de mostrar-se agraït prèviament en les seues xarxes socials: «Moltíssimes gràcies a tots pels ànims i pel suport: A Honda, a Lucio, LCR… La veritat és que s’estan portant genial. Una forta abraçada».

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor