Més esport
»
»
»
»
»
McLaren es marca com a objectiu superar a Aston Martin en el Mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Lando Norris conduciendo. Foto: Lando Norris.

McLaren es marca com a objectiu superar a Aston Martin en el Mundial

Lando Norris conduciendo. Foto: Lando Norris.

Lando Norris ha revelat on creu que McLaren té avantatge sobre Aston Martin en la batalla pel quart lloc en la classificació de constructors, mentre que Andrea Stella diu que el seu equip donarà el «100%» fins al final de la temporada.

Norris va acabar segon al Japó per davant del seu company d’equip Oscar Piastri en tercer lloc, segellant el primer doble podi de l’equip des del Gran Premi d’Itàlia de 2021, la qual cosa va reduir la bretxa en la classificació de constructors amb Aston Martin, quart classificat, a 49 punts.

En la conferència de premsa posterior a la carrera, a Norris el van informar de la bretxa amb Aston Martin i li van preguntar si creu que McLaren pot véncer-los. Ell va respondre: “Sí. No vaig pensar que estiguera tan a prop. Però sí, si és 49, definitivament ho crec. No queden moltes carreres. Estic segur que hi haurà un parell en les quals Aston serà una mica més fort. Però crec que el nostre avantatge en aquest moment en comparació amb quasi tots els equips, excepte un parell, és que tenim dos pilots que són ací a dalt barallant per aquestes posicions i barallant per aquests punts».

“I no tots els equips tenen això en aquest moment. Llavors, crec que això ens està ajudant. Podem ajudar-nos els uns als altres, podem utilitzar-nos els uns als altres i crec que és un bon avantatge que tenim sobre molts altres equips en aquest moment. Llavors, estem en una tendència ascendent”.

El director executiu de McLaren, Zak Brown, també confiava que l’equip tenia la capacitat d’aprofitar els Aston Martin i va dir: «Definitivament és factible. Tot el que podem fer és ser el més competitius possible cada cap de setmana».

«Hem de perseguir a Fernando, la qual cosa mai és fàcil. Mai pots descartar-ho. Hem de tindre un parell de carreres importants per a puntuar, com les que vam fer el cap de setmana passat a Singapur, on tal vegada Aston Martin no arriba a la classificació. És matemàticament possible, però hem de continuar pressionant i això és tot el que podem fer».

«L’equip està fent un treball fantàstic, executant-se setmana rere setmana. Estem tractant d’arribar a Red Bull. Tot el que podem fer és sumar una desena part en aqueix moment, però Max va ser bastant dominant. Crec que serem forts en la pròxima carrera, així que continuaré pressionant».

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia