Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket guanya al pavelló de Lenovo Tenerife

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Brandon Davies
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket guanya al pavelló de Lenovo Tenerife

Foto: Valencia Basket

Valencia Basket va sumar el primer triomf de la temporada en la Liga Endesa en imposar-se en la pista del Lenovo Tenerife per 86-94 en un partit en el qual l’equip taronja va començar el partit per darrere però una millora significativa en el segon quart tant en defensa com en l’encert (6/7 en triples en el segon acte) li va permetre acabar amb un parcial de 2-10 per a anar-se nou a dalt al descans. Malgrat que l’equip local va eixir millor després de l’intermedi i es va posar a un, Touré, Jovic i Harper (14 punts i 3 recuperacions) van aparéixer per a disparar un avantatge que va arribar a ser fins de tretze punts. Malgrat que Lenovo Tenerife va tractar de tornar, dues espurnes de qualitat de Jones en el moment més delicat i la solidesa de Davies (17 punts) i Damien Inglis (6-8-5) van amarrar el triomf en una pista molt complicada.

L’entrenador Álex Mumbrú va començar el partit amb el quintet format per Chris Jones, Kassius Robertson, Josep Puerto, Damien Inglis i Brandon Davies. Un 3+1 de Chris Jones va ser la primera cistella taronja després d’un encert inicial de Jaime Fernández però una cistella amb addicional de Cook i un triple de Doornekamp posaven el 8-4 després dels primers dos minuts. Malgrat una acció individual de Puerto, l’equip aurinegre va trobar a Shermadini per a estirar a sis el seu avantatge. Davies i Harper van trobar el camí a l’anella però un triple de Cook posava el 15-10 en arribar a la meitat del primer acte. De nou Davies i especialment Harper, que va ficar el primer triple taronja, van assumir el protagonisme ofensiu per a retallar encara que el conjunt local trobava punts de Doornekamp o Ristic per a mantindre estable el seu avantatge i arribar amb 25-19 al final del primer quart.

El segon acte va començar amb un nou triple de Harper i un altre de Reuvers per a equilibrar el partit i Inglis fabricant en el pal baix i Davies des del tir lliure ho mantenien equilibrat. Doornekamp continuava encertant en el triple per a mantindre per damunt als seus però Claver li ho va retornar i Robertson també va convertir el triple per a tornar a posar per davant al Valencia Basket amb el 32-35 a quatre minuts per al descans. Inglis després de rebot ofensiu i cinc punts seguits de Davies protegien l’avantatge valencià i malgrat que Huertas va tallar el parcial taronja des del tir lliure, Puerto també va encertar amb el triple i Reuvers es va fabricar la cistella en la pintura per a arribar al descans amb 38-47.

Un 2+1 de Puerto va posar l’avantatge taronja per primera vegada en la desena però Lenovo Tenerife va eixir millor després de l’intermedi i va executar a la perfecció els engranatges ofensius del seu atac estàtic per a posar el 49-50 amb un triple de Fitipaldo, una cistella de Jaime Fernández i dos tirs lliures de Shermadini. Touré va tallar el parcial des del tir lliure i Puerto va anotar després de rebot ofensiu, la qual cosa va permetre a l’equip taronja mantindre’s per damunt en arribar a la meitat del tercer acte. Una acció de tres punts de Harper i una cistella de mèrit de Pradilla protegien el xicotet avantatge valencià amb Guerra assumint el protagonisme ofensiu dels seus i Touré anotant per al quadre taronja. Un triple i dos tirs lliures de Robertson tornaven a estirar l’avantatge valencià per damunt de la desena i després d’una recuperació Jovic primer va habilitar a Touré per al mat i després es va traure una cistella amb addicional que posava un màxim avantatge que Jaime Fernández des del tir lliure va llimar per a deixar-ho en 59-71 amb deu minuts per jugar.

L’última acció del tercer acte va portar un saldo d’una antiesportiva per a Puerto i Doornekamp i la desqualificació de Guillem Ferrando per saltar de la banqueta però Jones va convertir en dos punts la primera possessió taronja per a protegir la renda. Un triple de Cook i una tècnica a Mumbrú li van donar a l’equip aurinegre l’oportunitat d’anotar i un triple de Claver va trobar la resposta d’un 2+1 de Shermadini per a posar el 68-76 a set minuts per al final. Una antiesportiva de Harper sobre Jaime Fernández li va permetre al Lenovo Tenerife continuar rebanyant desavantatge però dues accions individuals de Jones i una cistella des de la mitjana distància de Davies li van donar un poc d’aire al quadre taronja per a entrar deu a dalt en els últims cinc minuts. Brandon Davies continuava retornant els colps i Robertson va habilitar a Reuvers que va rebre una antiesportiva en la pintura que va suposar una jugada de quatre punts per a defensar l’avantatge ficats ja en els últims tres minuts. Un triple de Doornekamp, els tirs lliures i una anella passada de Jaime Fernández permetien al Lenovo Tenerife acostar-se a sis ficats en els últims segons però l’equip taronja va aprofitar els tirs lliures finals per a assegurar el primer triomf de la temporada en la Lliga Endesa per 86-94.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia