Més esport
»
»
»
»
»
Brad Binder és el més ràpid en la sessió pràctica del Gran Premi de Japó

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Binder en el Gran Premio de Japón. Foto: Moto GP.

Brad Binder és el més ràpid en la sessió pràctica del Gran Premi de Japó

Binder en el Gran Premio de Japón. Foto: Moto GP.

Les estreles de la categoria reina van tornar al Mobility Resort Motegi aquest divendres a la vesprada per a disputar la crucial sessió Pràctica del Gran Premi Motul del Japó que va culminar amb Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing) prenent el comandament gràcies a un registre d’1.43.489. El bon fer del sud-africà li va valdre per a sotmetre a Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) i Aleix Espargaró (Aprilia Racing) després d’una sessió marcada per la gran competitivitat en els registres i les caigudes de Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP™) i Marc Márquez (Repsol Honda Team) quan tractaven d’accedir directament a les Q2.

Jorge Martín (Prima Pramac Racing), igual que Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team), van aconseguir superar el tall de la Q2 amb folgança. També un sorprenent Fabio Di Giannantonio (Gresini Racing MotoGP™) i Johann Zarco (Prima Pramac Racing), que va patir una caiguda.

Maverick Viñales (Aprilia Racing) va acabar huité mentre que Pol Espargaró (GASGAS Factory Racing Tech3) i Jack Miller (Red Bull KTM Factory Racing) van completar el Top 10. Per part seua, Fabio Quartararo i Marc Márquez es veuen obligats a disputar la Q1 després de patir sengles caigudes. ‘El Diable’ va ser 13é i el ’93’ 14é. També cal destacar les dues caigudes patides per Raúl Fernández (CryptoDATA RNF MotoGP Team) en la corba 10. La FP2 de MotoGP™ del GP del Japó tindrà lloc el dissabte a les 03.10 (CEST).

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor