Més esport
»
»
»
»
»
Les «guerreres» es jugarán la classificació a l´Euro 2024 a Benidorm

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
guerreres balonmano
Foto: FBCV.

Les «guerreres» es jugarán la classificació a l´Euro 2024 a Benidorm

Foto: FBCV.

Dimecres que ve 11 d’octubre, el Palau d’esports L’Illa de Benidorm acollirà l’Espanya vs. Lituània classificatori per a l’EURO 2024.

Benidorm tornarà a acollirà per primera vegada un partit de les #Guerreres i per segona vegada aquest any 2023, rebrà l’equip nacional després del passat TIE masculí de gener.

El dimecres 11 a les 20:30 hores al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm es disputará el Espanya vs Lituània

En una aposta clara entre Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Benidorm, la ciutat vol l’handbol i l’handbol respon amb qualitat. Aquesta vegada, Lituània serà el rival al qual les #Guerreras s’enfrontaran amb l’objectiu d’aconseguir la classificació per al proper EURO 2024, ia més, un bon termòmetre per a l’equip de cara al proper mundial que es disputarà al desembre.

El Club Handbol Benidorm ha llançat una oferta per a tots els clubs de la Comunitat Valenciana que vulguin apropar-se a presenciar la trobada en directe:

Les entrades per a aquest partit sortiran a la venda al públic a un preu de 5,00 €, mentre que tots els clubs de la Comunitat Valenciana podran disposar d’entrades a 3,00 € per seure a les grades altes, una immillorable oportunitat per gaudir de les nostres #Guerreres a un preu simbòlic.

Preguem el traslladeu a tots els equips del vostre club. Les reserves podran fer-se per telèfon o per mail i estaran preparades per a cada grup que ho sol·liciti per recollir a la taquilla del Palau d’Esports de Benidorm des de les 18.30 hores del dia del partit.

Por Golsmedia