Més esport
»
»
»
»
»
El Family Cash Alzira FS suma el primer punt de la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Family Cash Alzira FS
Castejón celebrant el gol. / Foto: Family Cash Alzira FS

El Family Cash Alzira FS suma el primer punt de la temporada

Castejón celebrant el gol. / Foto: Family Cash Alzira FS

El caseller de punts del Family ja ha llevat el zero inicial. Els alzirenys han aconseguit un valuós empat enfront d’Osasuna Magna en un partit intens i igualat davant més de 1500 espectadors del Palau d’Esports. Naranjo i Castejón van signar el segon i tercer gol dels locals, el primer va ser de Toni en pròpia porta.

Horari inèdit, ambient espectacular i la Primera Divisió a casa. El Palau d’Esports ha gaudit d’una nova trobada de la màxima categoria, que s’ha saldat amb el primer punt per al Family Cash. Ha arribat després de quatre intents. A més, en un partit que van haver d’empatar en dues ocasions.

Superat l’equador del primer temps, Juninho feia pujar el primer amb un tret que va tocar en un jugador local i va desviar prou la bola per a confondre a Fede. En la recta final del primer temps, la fortuna aquesta vegada es va posicionar del bàndol alzireny i Toni va dirigir cap a la seua pròpia porteria una pilota diagonal de Carlos Gómez. La botzina d’intermedi va arribar amb l’u a un en l’electrònic.

En la represa, Naranjo va aprofitar una gran carrera i assistència de Castejón per a posar en avantatge al Family Cash. Poc va durar. Segons més tard, Linhares rematava en el segon pal una pilota arribada des de la banda davant les protestes de la graderia, que van reclamar mà. Els col·legiats, després de parlar-ho, van decidir pujar el punt. Tornava l’empat. Abans de la mitja hora de partit, Pachu posava de nou per davant a Xota.

El Family Cash Alzira va tindre paciència i va manejar bé la situació davant un Xota que estava a la vora de la cinquena falta. Després d’alguns intents fallits, a vegades per mèrit de Asier, Castejón va rebentar la bola per a posar l’empat a tres i endollar encara més a un Palau desitjós de punts. Els navarresos ho van intentar amb el joc de cinc, però es van topar davant la solidesa defensiva del Family, que ja llueix el seu primer punt en el caseller.

Text: Family Cash Alzira FS

Por Golsmedia