Més esport
»
»
»
»
»
Jorge Martín guanya el Gran Premi de Japó i Marc Márquez entra en el podi

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Los pilotos de Moto GP en el podio. Foto: Moto GP.

Jorge Martín guanya el Gran Premi de Japó i Marc Márquez entra en el podi

Los pilotos de Moto GP en el podio. Foto: Moto GP.

No hi ha paraules suficients per a descriure tot l’ocorregut durant el Gran Premi Motul del Japó, que va tindre un final prematur. En una carrera completament en mullat, després del diluvi vist a Motegi, Jorge Martín va sumar la seua segona victòria consecutiva en acabar per davant de Francesco Bagnaia i Marc Márquez.

A escassos minuts per a prendre l’eixida de la gran carrera de la categoria reina, la pluja va fer acte de presència en el Mobility Resort Motegi. Tots els pilots van decidir iniciar la volta de formació amb pneumàtics llisos, però just en apagar-se el semàfor les condicions van començar a empitjorar i la pluja cada vegada queia amb més força. Així i tot, el ‘poleman’ Jorge Martín va aconseguir prendre el cap per davant de Jack Miller i ‘Pecco’ Bagnaia. En la mateixa primera corba, Johann Zarco es va veure involucrat en un incident amb Maverick Viñales, que es va anar al sòl.

El francés va aconseguir mantindre’s sobre la seua màquina. Les condicions cada vegada eren menys intractables fins que els protagonistes van decidir fer el canvi de moto al final de la primera volta, després que Direcció de Carrera traguera la bandera blanca.

Marc Márquez, discret en els primers instants, començava a marcar un ritme endiablat sota la pluja. El ’93’ es ‘va desfer’ de Marco Bezzecchi i es va llançar a la persecució de ‘Pecco’ Bagnaia per la segona plaça. No obstant això, totes aquestes batalles es van interrompre bruscament, quan Direcció de Carrera va traure la bandera roja, ja que les condicions eren massa delicades.

Després d’intentar reprendre la carrera a 12 voltes, es va onejar una altra bandera roja en la volta de formació, i els comissaris van anunciar que la batalla no es reprendria i que es concedirien tots els punts, en haver cobert el 50% de la distància total. Així, Jorge Martín es va fer amb la victòria per davant del seu rival Bagnaia i Marc Márquez.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor