Més esport
»
»
»
»
»
Bruna Patricio i Juliana Duc lideren el Mundial de Snipe Femení

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Valencia Mar
Foto: Valencia Mar.

Bruna Patricio i Juliana Duc lideren el Mundial de Snipe Femení

Foto: Valencia Mar.

Bruna Patricio i Juliana Duc lideren el Mundial de Snipe Femení en l’equador de la competició a València Mar

– Les regatistas brasileres s’han mostrat les més sòlides en el camp de regates i encaren el final de la competició com a favorites

6/10/2023, València. Després de la disputa de les quatre primeres regates del Mundial de Snipe Femení que s’està disputant a València Mar, Bruna Patricio i Juliana Duc se situen entre les favorites per a fer-se amb el títol. Totes dues tripulants han signat una arrancada de competició perfecte amb tres victòries i un segon lloc en les quatre regates disputades que les situa en el més alt de la classificació.

La segona jornada del Mundial Femení de Snipe celebrat a València Mar ha estat marcada per unes condicions de vent immillorables, la jornada ha començat amb una brisa de 6 nusos que ha anat creixent fins als 10-12 nusos d’intensitat el que ha fet que les proves de hui hagen sigut espectaculars.

Totes les proves disputades han tingut un clar domini de l’equip brasiler format per Juliana Duc i Bruna Patricio que han fet un primer i un segon lloc afermant la primera posició de la classificació general. En segona posició es troben les lituanes Gintare Scheidt i Maj Hansen Borgen que han marcat hui un tercer lloc i un primer seguides de prop per la tripulació americana formada per Kathleen Tocke i Arianna Buzetti que tanquen el podi però que tenen trepitjant-li els talons a la primera tripulació espanyola formada per l’equip de les menorquines Marta Torner i Marina Sánchez.

Queden encara dues jornades i 4 proves per a coronar a la pròxima campiona del món de Snipe Femení que es decidirà el diumenge i es veurà si la tripulació brasilera manté la seua hegemonia. La primera valenciana parella valenciana es troba en seté lloc i està formada per Rosa Foruria i la medallista d’or olímpica Ángela Pumariega.

Per primera vegada i fins al diumenge, aquest campionat mundialista es disputa en aigües valencianes. En la prova, que compta amb la coorganiçació de València Mar i T10 Sailing Club, competeixen un total de 43 embarcacions de nacionalitats de tot el món. Esportistes de l’Argentina, Bèlgica, el Brasil, els Estats Units, Xile, Finlàndia, el Japó, França, Gran Bretanya, Lituània, Portugal i Espanya lluitaran a València per alçar-se amb el títol mundial.

El snipe és una embarcació de vela lleugera per a dos tripulants i destaca per la seua navegabilitat i maneig amb vents suaus, apta per a totes les edats i és una classe eminentment tàctica.

El snipe va ser dissenyat en 1931, i en l’actualitat és una de les embarcacions de vela lleugera més populars que existeixen i s’ha convertit en la columna vertebral de la vela de competició. El primer Campionat Mundial es va celebrar en 1946, i el primer Campionat Mundial Femení en 1994 en Yokohama, el Japó.

València Mar, el port esportiu privat de la ciutat està situat a pocs metres de la platja i a tan sols 10 minuts del centre València. Actualment es troba amb una ocupació total dels seus amarraments i amb una llista d’espera de més de 100 embarcacions.

Entre els seus serveis, la marina compta també amb pàrquing cobert, electricitat fins a 1000 amps, Wifi, Internet per cable, recollida de residus, marineria els set dies de la setmana, bugaderia, platja artificial, bars i botigues, que l’han convertida en un espai de moda a la disposició de la ciutat de València.

Por Golsmedia

Categorías Més esport