Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen reflexiona després d’haver guanyat el seu tercer Mundial de Fórmula 1

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Max Verstappen celebra su victoria en Monza. Foto: Fórmula 1.

Max Verstappen reflexiona després d’haver guanyat el seu tercer Mundial de Fórmula 1

Max Verstappen celebra su victoria en Monza. Foto: Fórmula 1.

Max Verstappen ha elogiat la sensació de guanyar un tercer Campionat Mundial de Fórmula 1 com a «increïble», ja que l’holandés va obtindre la segona posició en l’sprint de Qatar; la caiguda del seu company d’equip Sergio Pérez en els 100 km plans li va entregar el títol a *Verstappen fins i tot abans que ell ho haguera fet. va travessar la línia de meta.

Començant amb pneumàtics mitjans, Verstappen va caure de la P3 en la graella a la P5 quan l’Sprint va començar sota les llums del Circuit Internacional de Lusail. Però quan el compost mitjà va començar a funcionar, Verstappen ràpidament va superar als monoplaces de Charles Leclerc, Carlos Sainz i George Russell (a través de tres intervencions completes del Safety Car) per a reclamar la P2, mentre Oscar Piastri aguantava per a guanyar la carrera. Pique.

No obstant això, el tercer títol consecutiu de Verstappen es va segellar en la volta 11 de 19, quan Pérez va fer contacte amb Esteban Ocon i Nico Hulkenberg i es va estavellar contra la grava, fent que les possibilitats d’aconseguir a Verstappen foren matemàticament impossibles.

«Xics increïbles», va dir Verstappen en la seua volta de refredament. “No sé què dir. Un any increïble. Gràcies per proporcionar-me un cotxe així. Ha sigut un plaer en el que va d’any. Només vull donar les gràcies a tots ací en la pista i a la fàbrica per posar tot l’esforç.

“No puc agrair-los prou per haver pogut aconseguir alguna cosa com això, i a més de tot el relacionat amb l’acompliment, també ha sigut un plaer treballar amb tots vostés, i això és definitivament el més important al final. Moltes gràcies.»

Després de pujar-se al Red Bull RB19 que, a les seues mans, ha esclafat a tots els participants aquesta temporada (Verstappen amb 13 victòries fins al moment), Verstappen va dir als mitjans: “Per descomptat, una sensació fantàstica. Ha sigut un any increïble, amb moltes carreres genials. Per descomptat, molt orgullós… i ser tres vegades campió del món és simplement increïble”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia