»
»
»
Espanya guanya a Eslovènia i s’apropa al Mundial

Espanya guanyà ahir per 4 a 0 a Eslovènia i s’apropa un poc més a la pròxima edició del Mundial. L’equip nacional va tardar en marcar el primer gol, de fet, s’aplegà al descans amb empat a 0, però Espanya era tan insistent als seus atacs que estava clar que en algun moment aplegaria al gol, i així va ser. Antonio va marcar el primer a l’inici de la segona part amb un xut creuat.

Des d’este moment, Eslovènia arriscà més a l’eixida de pressió i este fet va permetre que Espanya s’alliberara. César marcà el segon després de furtar la pilota a primera línia i Adolfo va sentenciar amb el tercer. Per últim, de nou Antonio ficà el quart i definitiu amb una molt bona entrada a pívot. El jugador nascut a Jaén va ser el millor de l’equip el dia que tornava a casa.