Més esport
»
»
»
»
»
Moto GP confirma els horaris del Gran Premi d’Indonèsia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
La salida de Moto 2. Foto: Moto GP.

Moto GP confirma els horaris del Gran Premi d’Indonèsia

La salida de Moto 2. Foto: Moto GP.

Amb les piles ja carregades després d’una setmana de descans després de l’atípic i irrepetible Gran Premi Motul del Japó, el Campionat del Món afronta la seua tercera cita pel continent asiàtic amb motiu del Gran Premi Pertamina d’Indonèsia.

La quinzena ronda del curs arrancarà dijous que ve 12 de setembre amb el ja habitual ‘Gear Up’ de MotoGP™ a partir de les 10.00 (CEST), amb les seues respectives rodes de premsa. Les motos eixiran a la pista per primera vegada el divendres 13 amb la categoria regna disputant la FP1 a les 04.45 (CEST) abans d’afrontar 60 minuts crucials amb motiu de la PR programada per a les 09.00 (CEST).

El dissabte 14, després de la FP2, serà el moment de lluitar per la ‘pole’ en el Pertamina Mandalika International Circuit. MotoGP™ decidirà la seua graella a partir de les 04.50 (CEST). Posteriorment, se celebrarà el Tissot Sprint a les 09.00 (CEST).

as carreres del diumenge 15 començaran a les 06.00 (CEST) amb Moto3™ i Moto2™ a les 07.15 (CEST). El moment estrela del dia arribarà a partir de les 09.00 (CEST) amb la impredictible carrera de la categoria regna.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia