Més esport
»
»
»
»
»
Daniel Ricciardo torna a pujar-se’n a un cotxe després de la seua lesió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Daniel Ricciardo torna a pujar-se’n a un cotxe després de la seua lesió

Daniel Ricciardo va tornar a pujar-se a la cabina d’un acte de Fórmula 1 abans del seu esperat retorn a les carreres dins d’una setmana, captivant a uns 30.000 fanàtics a Nashville, Tennessee, com a part d’un espectacle especial de Red Bull.

El pilot d’AlphaTauri, Ricciardo, va patir una fractura en el metacarpià de la seua mà esquerra durant un accident en els entrenaments del Gran Premi d’Holanda a l’agost, la qual cosa el va obligar a sotmetre’s a una cirurgia per a reparar el mal i el va mantindre fora de les últimes cinc carreres.

No obstant això, després d’haver donat recentment algunes voltes en el simulador de Red Bull, s’espera que l’australià de 34 anys torne durant el Gran Premi dels Estats Units del pròxim cap de setmana en el Circuit de les Amèriques.

Com a pas final abans d’eixe esperat retorn, Ricciardo va oferir a una multitud entusiasta reunida en l’àrea de Lower Broadway a Nashville un espectacle espectacular amb una sèrie de demostracions i dones. En lloc del seu actual AlphaTauri, Ricciardo es va posar al volant del RB7 de Red Bull de 2011, una màquina conduïda per Sebastian Vettel i Mark Webber que van guanyar tots dos títols mundials eixa temporada.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia