Més esport
»
»
»
»
»
El Family Cash Alzira FS no trau punts del Palau Blaugrana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Barça - Family Cash Alzira FS
Naranjo i Dyego a la disputa d'una pilota. / Foto: Family Cash Alzira FS

El Family Cash Alzira FS no trau punts del Palau Blaugrana

Naranjo i Dyego a la disputa d'una pilota. / Foto: Family Cash Alzira FS

La visita del Family Cash Alzira al Palau Blaugrana no va tindre retorn en forma de punts, a pesar que la proposta, almenys en el primer temps, va ser bona. Carlos Gómez inaugurava la llista d’ocasions amb un tret al lateral de la xarxa. Posteriorment, Gómez tornava a protagonitzar una ocasió de perill amb un tret que marxava lleugerament per damunt del travesser. Va ser en el minut sis quan Rubi va clavar un xut que va servir per a batre a Feixas i inaugurar el marcador. L’avantatge alzireny no va durar massa.

Álex Yepes, última incorporació dels catalans, s’estrenava com a golejador culer en aprofitar una defectuosa eixida de Serra. Amb l’empat, el Family va continuar generant perill sobre la porteria de Feixas, que va haver de buidar la bola en diverses ocasions. No obstant això, va ser el quadre local qui va tornar a perforar la porteria, esta vegada per mediació d’Adolfo. Rafa Usín va tindre l’empat a prop, després d’interceptar una bola i quedar-se davant Feixas, però se li va marxar el tir desviat.

L’efectivitat del quadre valencià no ha fet acte de presència en la represa, però sí en el bàndol local. Dyego avisava poc després de començar. Més fortuna va tindre Coelho, qui augmentava l’avantatge amb un potent tret després d’un servei de falta. Joaki va poder acurtar distàncies, però la bola se li va marxar massa croada. Després era Rubi el que enviava la bola molt prop del pal. Serra va tractar de mantindre el marcador, fins que va arribar el gol de Sergio González.

En la recta final, després del temps mort sol·licitat per Braulio Correal, Castejón accedia a la pista amb la samarreta de porter jugador per a jugar en superioritat. Lluny d’acurtar distàncies, Dyego i Adolfo van augmentar l’avantatge fins als cinc gols per a deixar el 6 a 1 definitiu. Dimarts que ve, el Family Cash Alzira rebrà a Viña Albali al Palau per a la disputa de la sisena jornada (20 hores).

Fitxa tècnica:

Barça: Miquel Feixas, Antonio, Dyego, Puigvert, Adolfo -cinc inicial- Álex, Tàpies, Sergio González, Harrison, Erick, André Coelho.

Family Cash Alzira: Nacho Serra, Joan, Peiró, Gon Castejón, Rafa Usín -cinc inicial- Eric Panés, Rubi, Álex Naranjo, Humberto, Carlos, Joaki.

Gols: 0-1, Rubi (min 6). 1-1, Álex (min 7). 2-1, Adolfo (min 19). 3-1, André Coelho (min 22). 4-1, Sergio González (min 33). 5-1, Dyego (min 38). 6-1, Adolfo (min 40).

Àrbitres: Almeida León, Carrión Álvarez. Groga als locals Erick i als visitants Castejón i Peiró.

Assistència: 2.082 espectadors i espectadores al Palau Blaugrana.

 

Text: Family Cash Alzira FS

Por Golsmedia