Més esport
»
»
»
»
»
George Russell explica que Fernando Alonso ha sigut clau en la seua mentalitat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
George Russell con el equipaje de Mercedes. Foto: Mercedes AMG.

George Russell explica que Fernando Alonso ha sigut clau en la seua mentalitat

George Russell con el equipaje de Mercedes. Foto: Mercedes AMG.

George Russell creu que un “xicotet canvi de mentalitat”, inspirat en el dues vegades campió del món Fernando Alonso, li ha ajudat a gaudir d’un millor nivell de rendiment des que va tornar de les vacances d’estiu de la F1.

Després d’un començament de temporada desafiadora per a Mercedes, l’equip ha semblat cada vegada més competitiu a mesura que avançava la campanya. Actualment, l’equip ocupa el segon lloc en el campionat de constructors amb 326 punts, la qual cosa els dona un avantatge de 28 punts sobre el tercer classificat, Ferrari.

Mentre Lewis Hamilton està guanyant la batalla dins de l’equip en ocupar el tercer lloc en la classificació de pilots, Russell sent que el seu propi ritme ha sigut «molt, molt fort» durant els últims caps de setmana de carreres.

El britànic va acabar el Gran Premi de Qatar en P4, després d’haver tornat al camp després que un embolic en la primera volta amb Hamilton al capdavant de l’escamot el va fer caure en l’ordre. Russell també va estar memorablement en la lluita per una victòria a Singapur abans que un error en l’última volta el deixara fora de carrera.

«Crec que hi ha un xicotet canvi de mentalitat per part meua, en com treball amb els meus enginyers, en les coses en les quals m’estic centrant amb la posada a punt del cotxe, en les coses en les quals no m’estic centrant amb la posada a punt del cotxe. , i probablement gaudir un poc més de la vida”, va explicar el jove de 25 anys.

«Vaig escoltar un *podcast de Fernando, on va dir que si poguera canviar alguna cosa en la seua carrera, desitjaria haver gaudit el moment més sovint quan era més jove. Crec que això va ressonar en mi perquè estic vivint el meu somni ací, però soc molt dedicat. Sent que soc un vertader professional. Observe cada detall».

«Ho done tot, i a vegades t’oblides de gaudir-ho i gaudir el moment amb la gent que t’envolta, gaudir els llocs als quals vas, somriure, no sols ser constantment eixe tipus 120% seriós enfocant-se en cada detall».

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia