Més esport
»
»
»
»
»
Els pilots que podrien substituir a Marc Márquez en Honda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Marc Márquez en una curva. Foto: Honda

Els pilots que podrien substituir a Marc Márquez en Honda

Marc Márquez en una curva. Foto: Honda

L’eixida de Marc Márquez del Repsol Honda Team rumb al Gresini Racing MotoGP™ ha deixat un buit important en un dels equips més prestigiosos de MotoGP™. Mentre el món de la competició es troba en plena ebullició a nivell de rumors, donem una ullada a alguns dels noms que s’han relacionat amb la RC213V del huit vegades campió.

Johann Zarco. Comencem pel pilot francés, que ja sabem que pilotarà una RC213V la pròxima temporada. L’actual estrela del Prima Pramac Racing canviarà a l’escuderia japonesa després de signar el seu contracte amb l’equip independent LCR Honda. No obstant això, ja ha sonat la possibilitat de fer el salt a l’estructura oficial per a substituir a Márquez formant dupla amb Joan Mir.

El seu agent, Guillaume Valladeau, va viatjar a Indonèsia per a parlar del futur del seu representat: «Era important per a mi reunir-me amb algunes persones d’LCR i HRC per a avaluar el futur de Johann, encara que actualment tenim un contracte amb LCR Honda. No obstant això, també estem compromesos amb HRC. Ara que Marc Márquez s’ha anat, la pregunta és qui li substituirà. Johann ha expressat el seu interés a pilotar per a l’equip oficial. Dit això, crec que és essencial tindre en compte els interessos de tots en estes converses. No cal subestimar-ho, per això era important per a mi ser ací».

Miguel Oliveira es va perfilar com un dels primers favorits i va fer poc per dissipar les especulacions durant el cap de setmana a Indonèsia. El dijous va esmentar que «tot és possible» en relació amb un possible moviment, a pesar que encara li queda un any de contracte amb RNF. No obstant això, el Team Principal de RNF, Razlan Razali, ho va contradir negant la presència de qualsevol clàusula de fuita en el seu contracte: «No hi ha res semblant a una clàusula que diga que si té una oferta de fàbrica, pot deixar Aprilia o RNF».

Sembla que existeix cert desacord entre el pilot i el cap de l’equip en relació a este assumpte. Oliveira va respondre directament a l’afirmació de Razali el divendres, afirmant amb fermesa: «Això no és cert».

Oliveira no és l’únic pilot d’Aprilia que estaria en l’òrbita d’Honda, ja que Maverick Viñales també ha sigut esmentat com a possible substitut de Márquez. El #12 va aconseguir recentment un podi en Mandalika i és àmpliament reconegut com un dels pilots més consolidats de la categoria, amb 9 victòries i 34 podis.

Igual que Oliveira, Viñales no va descartar per complet la possibilitat d’un moviment i es va mostrar una cosa afalagada pels rumors: «Crec que és un escenari en el qual a qualsevol pilot li agradaria estar. Sé que Honda és un equip increïble, però ara mateix la meua ment és ací». «El futur ja es veurà. Tinc contracte, però no ho sé. En este món mai saps res», va sentenciar.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia