Més esport
»
»
»
»
»
La Fórmula 1 confirma el calendari de la F1 Academy per a la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Piloto de la F1 Academy. Foto: F1 Academy.

La Fórmula 1 confirma el calendari de la F1 Academy per a la pròxima temporada

Piloto de la F1 Academy. Foto: F1 Academy.

L’Acadèmia de F1 ha anunciat un calendari de set rondes per a la temporada 2024, i cada esdeveniment figura en el cartell de suport de la Fórmula 1. Després de la temporada inaugural d’enguany, la segona campanya de la sèrie exclusivament femenina començarà a Aràbia Saudita el 7 de març i acabarà a Abu Dhabi el 8 de desembre.

A més dels amfitrions de les rondes inaugural i final, Miami, Qatar i Singapur s’uniran al calendari per primera vegada, mentre que Zandvoort i Barcelona tornaran per segon any.

El calendari ha sigut dissenyat per a abastar tres continents (Europa, Àsia i Amèrica del Nord) i comptarà amb una combinació de circuits urbans i circuits tradicionals, i les carreres es complementaran amb un extens calendari de proves oficials que s’anunciarà al seu degut temps.

L’anunci segueix a la notícia del mes passat que l’Acadèmia F1 comptarà amb el suport dels 10 equips de F1, cadascun dels quals proporcionarà un pilot a la sèrie i tindrà la seua decoració en un cotxe.

«Estic encantada d’anunciar la nostra temporada de set proves per a 2024″, va dir Susie Wolff, directora general de F1 Academy. “Este calendari consolida la nostra ambició de convertir-nos en una sèrie veritablement global, ampliant el nostre abast i millorant la visibilitat de la nostra missió.

“Volem inspirar a xiquetes i dones joves de tot el món i mostrar-los que hi ha un lloc per a elles en el nostre esport, i córrer al costat de la F1 ens ajudarà a aconseguir-lo. Vull agrair als set promotors per donar-nos suport en la nostra missió i embarcar-nos en este viatge amb nosaltres en 2024».

*Stefano *Domenicali, president i director executiu de la Fórmula 1, va afegir: “És fantàstic donar la benvinguda a la F1 Academy a set proves del calendari de la F1 l’any vinent.

“Esta plataforma global, combinada amb el suport dels 10 equips de F1, portarà la sèrie al següent nivell, brindant no sols l’oportunitat als pilots de desenvolupar les seues habilitats en les pistes de F1, sinó també inspirar a les joves de tot el món a seguir avant. un futur en l’esport del motor.

7-9 de març: Jeddah, l’Aràbia Saudita
3-5 de maig: Miami, els Estats Units
21-23 de juny: Barcelona, ​​Espanya
23-25 ​​d’agost: Zandvoort, Països Baixos
20-22 de setembre: Marina Bay, Singapur
29 de novembre a l’1 de desembre: Lusail, Catar
6-8 de desembre: Yas Marina, Abu Dhabi

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia