Més esport
»
»
»
»
»
Victoria de coratge del «AHORA» Xátiva per 3-2 davant el Madrid

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Club Voleibol Xàtiva
Foto: Club Voleibol Xàtiva.

Victoria de coratge del «AHORA» Xátiva per 3-2 davant el Madrid

Foto: Club Voleibol Xàtiva.

Victoria de prestigi de l’ARA vóley XATIVA davant el MADRID Chamberí per 3 – 2 (22-25/16-25/26-24/25-18/15-10), en partit disputat dissabte passat en el pavelló de voleibol de Xàtiva. Ambient de gala en les graderies amb el públic bolcat amb les de Xàtiva, les jugadores van sentir el seu alé, i van ser capaços de remuntar un 0-2 en contra a un excel·lent equip com el Madrid Chamberí, l’objectiu del qual esta temporada és tornar a la lliga Iberdrola.

Van prendre la iniciativa les xativines en el primer set (6-3), però retallava diferències el Madrid, remuntant el marcador (10-11) treballant en defensa i atac. Va tornar a posar-se per davant l’equip de Xàtiva (15-14) obligant al primer temps mort de les madrilenyes. Demostrant una gran qualitat i molt ordenades en defensa, les visitants tornen a avançar-se (17-19), la qual cosa obliga els tècnics xativins a demanar temps mort. Les de Xàtiva van cometre alguns errors que van ser ben aprofitats per contra per a tancar el set (22-25). Un segon set amb major regularitat del Madrid, sobretot en atac, els va fer prendre la iniciativa, però els seus errors en servei permeten al Xàtiva que la diferència no augmente en excés. Els dos temps morts de les locals buscant canvis tàctics que permeteren contrarestar el domini visitant, no van acabar d’assortir els efectes desitjats.

Les madrilenyes van treballar en bloqueig de manera impecable i van aconseguir avançar-se 0-2. El tercer set va estar molt igualat, les de Xàtiva van tornar a prendre la iniciativa, incrementant el nivell defensiu (10-7), però el Madrid venia pel partit (10-9). Les xativines es van sentir més còmodes en la pista, amb jugades molt efectives fins a arribar al 14-9 en el qual els tècnics visitants van haver de sol·licitar temps mort. Un final de set d’infart que aconsegueix guanyar Xàtiva per 26-24 i que va ser la clau del partit. Les de Xàtiva van començar a creure en la remuntada i van jugar amb coratge a l’habitació set, traient la casta de les millors vesprades de voleibol i davant un Madrid que mai es va rendir, però van acabar guanyant amb claredat (25-18) i van empatar el partit 2-2.

El cinqué set va ser d’infart, les madrilenyes no es resignaven a cedir després d’haver-ho tingut tot a favor, però van aparéixer les grans jugadores xativines marcant les diferències (8-5). Amb el canvi de pista les de Xàtiva van continuar espentant, amb el públic bolcat, les madrilenyes van ser obligades a arriscar, i en un dur i emocionant final van guanyar les de Xàtiva per 15-10. Màximes anotadores: per Madrid: Lucia Verdier (19), Martina Guastavino (17). Per Xàtiva: Rosada Dengl (22), Laura Navarro (20), Patricia Calabuig (18).

Van jugar per les de Xàtiva: Cristina Briggs, Andrea Martínez, Laura Navarro, Melany Richardi, Patricia Calabuig, Rocio Dengl, Lucia Ferri, Sandra Martínez, Vesy Gueorguieva, Laura Mascarell, Taina Ferrer, Maia Tomas, Victoria Gómez i Katy Lace. Pròxima jornada dissabte 21 d’octubre les de Xàtiva viatgen a Granada per a enfrontar-se al Coviran CDU ATARFE a les 18 hores (en directe TV canal equipe Atarfe).

Por Golsmedia