»
»
»
El Family Cash Alzira FS cau derrotat a l’últim minut

El Family Cash Alzira FS ha sumat una nova derrota a Primera Divisió. L’equip de Braulio Correal es jugava al Palau davant Viña Albali Valdepeñas eixir de les posicions de descens, però un gol d’Eloy Rojas a l’últim minut acabà amb les seues esperances. L’equip valencià mai anà per davant al marcador, però tampoc mereixia el càstic de la derrota.

La primera part va ser dels visitants, però s’aplegà al descans amb 0-0. Ja a la segona, Abassi va marcar el primer i cinc minuts després empatava Hugo Alonso. Pràcticament en la següent jugada Bynho tornava a ficar a Viña Albali per davant, però el capità Castejón feia l’empat a dos. Quan feia la impressió que acabaria el partit sense més gols, Eloy Rojas marcà el definitiu que li donà els tres punts a l’equip de Valdepeñas.