Més esport
»
»
»
»
»
Marc Márquez ja sap quina és la Ducati que conduirà la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
motogp-marquez
Marc Márquez durante el GP de Tailandia. Foto: Repsol Honda Team.

Marc Márquez ja sap quina és la Ducati que conduirà la pròxima temporada

Marc Márquez durante el GP de Tailandia. Foto: Repsol Honda Team.

El huit vegades campió Marc Márquez canviarà la pròxima campanya la seua actual maquinària Profunda per la Ducati del Gresini Racing MotoGP™ i ja ha confirmat quina moto pilotarà en 2024. Durant un esdeveniment previ al Gran Premi d’Austràlia, Márquez va encapçalar una ‘parade’ de 400 apassionats fans australians de MotoGP™ en Phillip Island i va protagonitzar una sessió de Q&A, posant fi a la persistent pregunta sobre la seua futura moto. Márquez va revelar que la pròxima temporada pilotarà l’actual Desmosedici GP23 de Ducati.

«L’any que ve serà interessant. Al final, tindré la moto que guanyarà el Campionat d’enguany. Tindré la moto de 2023, però no sé com serà la seua evolució», va assenyalar Marc sobre aquest tema, confirmant que pilotarà una moto de l’any anterior.

La GP23 està sent utilitzada actualment pels aspirants al Campionat Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) i Jorge Martín (Prima Pramac Racing). Tots dos, juntament amb Enea Bastianini (Ducati Lenovo Team) i el futur pilot del Prima Pramac Racing Franco Morbidelli (Monster Energy Yamaha MotoGP™), rebran la versió millorada de 2024.

Tan sols hi ha quatre màquines de fàbrica disponibles, cosa que significa que Márquez pilotarà una màquina amb especificacions més antigues, afegint un element intrigant a la seua transició després d’11 anys amb Honda.

El teòric desavantatge continua sent incerta, ja que la GP23 està molt ben considerada dins de la graella de MotoGP™. A més, Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) ocupa actualment la tercera posició en el Campionat, utilitzant la màquina oficial Ducati de l’any passat, la GP22.

Tant Bezzecchi com Márquez usaran la mateixa moto la pròxima temporada i és probable que estiguen en el radar com a aspirants a aconseguir una de les màquines de fàbrica en les següents campanyes, atés que els seus contractes expiren a la fi del pròxim any.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor