Més esport
»
»
»
»
»
Alacant acull este cap de setmana la Final Lliga Iberdrola de vela

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
La tripulación Dorsia - Covirán Alacant de vela. Foto: RCRA Alicante
La tripulación Dorsia - Covirán Alacant de vela. Foto: RCRA Alicante

Alacant acull este cap de setmana la Final Lliga Iberdrola de vela

La tripulación Dorsia - Covirán Alacant de vela. Foto: RCRA Alicante

El Real Club de Regates d’Alacant (RCRA) acollirà este cap de setmana la disputa del Trofeu Alacant City and Beach Final Lliga Iberdrola 2023- Campionat d’Espanya de Vela Femenina en aigües de la badia d’Alacant. Durant els dies 20, 21 i 22 d’octubre, la ciutat d’Alacant es convertirà en la capital espanyola de la vela amb les millors regatistes d’Espanya. El RCRA, la Real Federació Espanyola de Ciri, Iberdrola i l’Ajuntament d’Alacant, a través d’Alacant City & Beach, han preparat un programa d’activitats esportives i socials per a esta competició entre les quals destaca la celebració de la taula redona ‘Dona i Esport’.

La competició arrancarà este divendres, 20 d’octubre, amb la celebració del simposi titulat ‘Dona i Esport’ en la seu social del club i obert a tot el públic. La taula redona abordarà el paper de la dona en l’esport d’elit amb la participació de figures rellevants del periodisme, el món empresarial i l’esportiu com són: Ana Sánchez del Camp, presidenta del jurat internacional dels Jocs de París 2024; Natalia Via-Dufresne, esportista d’elit en el món de la vela durant més de 30 anys amb una medalla de plata en els Jocs Olímpics de Barcelona 1992 i a Atenes 2004; María de la Mar Ros, consultora i emprenedora en el sector de la vela; Raúl Cosin, periodista especialitzat en esport femení i entrenador en la UEFA A; Cuchi Ballenilla, fisioterapeuta i ultra runner; i Pilar Conde, directora tècnica i d’operacions de Clíniques Origen de psicologia i psiquiatria.

Equips Alacant City&Beach

El Real Club de Regates d’Alacant participa en esta competició amb els seus dos equips patrocinats per la marca Alacant City&Beach que estan competint en el circuit nacional sota el nom de la ciutat d’Alacant i la grimpola del RCRA, el Dorsia Covirán i l’equip femení juvenil, en regates de rellevància nacional com el Palma Vela, la Copa de Rei, la Príncep d’Astúries o la Tabarca Vela.

L’equip Alacant City&Beach “Joves Promeses” el componen Berta Campos, Lara Himmes, Paola Llombardia, Berta Ramón-Borja i María Moreno. Este equip de la pedrera patronejat per Berta Campos va quedar en segon lloc del circuit nacional de l’any passat.

I l’equip Alacant CityBeach “Dorsia Covirán” compost per Nuria Sánchez, Natalia Vía-Dufresne, Marta Peñarrubia, María Torcida i Gisela Pulido. L’equip de Nuria Sánchez, premi nacional 2022 al millor projecte esportiu que advoca per la igualtat, va ser l’equip vencedor de la passada Lliga Iberdrola 2022.

T tripulacions que hagen navegat en almenys en 2 dels esdeveniments que conformen el circuit. Una tripulació que no mantinga almenys 3 membres de la seua tripulació original, es considerarà una nova tripulació a l’efecte de la classificació de la lliga.

Por Golsmedia