Més esport
»
»
»
»
»
Kristian Quintans i Sonja Kevin vencen a la ICAN Triathlon Gandia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
ICAN Triathlon Gandia
Foto: ICAN Triathlon Gandia.

Kristian Quintans i Sonja Kevin vencen a la ICAN Triathlon Gandia

Foto: ICAN Triathlon Gandia.

La prova donava principi amb les 4 eixides de la distància Short, a les quals seguirien la mitjana distància, i finalment la prova regna. La jornada s’iniciava amb vent, i sensació tèrmica freda, encara així la temperatura de l’aigua marcava neopré no permés per als triatletes del short distance, i permés per a la mitjana i llarga distància. El vent inicial va anar minorant a mesura que la jornada avançava. Els triatletes s’adaptaven al circuit conforme se succeïen les voltes en cadascun dels segments, i la climatologia donava una treva. Gandia es mostrava a ple sol amb un blau cel espectacular als peus del Passeig Marítim.

Les primeres metes arribarien amb els triatletes de la distància short amb el Club Triatló Albacete INGETEAM com a líder absolut aconseguint les 2 primeres posicions, gràcies als triatletes Manuel García i Francisco Javier Pelegrín. La tercera posició seria per a Roberto Alcaide del Tri Infinitry Móstoles. El guanyador parava el crono en 1.53:00. El podi femení seria per a Celia Jurado del Marlins Triatló Madrid; Teresa Ribes del Triatló Corriol, i Hanna Tamoudi del CT Arena Alacant.

En Half distance es van complir els pronòstics, i Ander Noain del Peñota Dental Alusigma, aconseguia en primera posició la línia de meta amb 3.43:33, seguit de Ramón Ejeda, recent Campió Autonòmic de MD, amb 3.48:07, del Tricanet de Berenguer, i en tercera posició el triatleta de la UA Triatló, Kerman Alonso, de la mateixa categoria que Ander Noain. El podi femení seria per a Pilar Arias amb 4.30:51 del Triatló Villalba; Elia Roda del CD Galosport a escassos 14” de Pilar, i en 3a posició Marta Garrido del CDE Triboost.
Vencedors favorits en FULL ICAN Triathlon Gandia.

El favorit en esta X edició de ICAN Triathlon aconseguia pujar a la primera plaça del podi amb temps de 8.23:34. El rècord de la prova continua estant en possessió de Gonzalo Fuentes del Alusigma Peñota Dental Portugaletekoa. La segona posició per a Erick Jakobeit del CT Formigues de Benicàssim, amb un temps de 8.30:41; i la tercera plaça per a Gonzalo Garvey amb 8.34:23 del CT Benalmàdena. La favorita va ser la triatleta elit de Croàcia, Sonja Skevin amb un temps de 9.44:24. Va arrabassar a totes les seues contrincants la posició, quedant-se molt lluny de 2a i 3a. Helena Herrero, favorita espanyola en la start list, s’emportava la segona posició. Tercera en el podi Cristina Moya, que es converteix a més en Campiona Autonòmica de Llarga Distància.

Por Golsmedia