»
»
El Family Cash Alzira FS continua sense guanyar a Primera

Noia - Family Cash Alzira FS

Malgrat les condicions, i de l’etiqueta d’acabat d’ascendir, no està sent l’inici desitjat pel Family Cash Alzira. Després de set jornades, el caseller del conjunt valencià llueix un punt. Esta vegada, en Noia, tampoc va ser suficient per a sumar. Després d’un primer temps en el qual el marcador lluïa l’empat a zero inicial, Henrique va anotar el 1-0 en una incorporació a l’atac. Joaki va igualar a dos minuts del final, però de nou, com enfront de Vinya Albali, el joc de cinc li va privar de sumar.

El partit va arrancar amb pràcticament la substitució en porteria. En tot just dos minuts, Fede va rebre un colp al cap en una acció de perill noiés que el va obligar a marxar-se del terreny de joc. No va haver-hi excessives ocasions, a pesar que el Family va jugar dos minuts en superioritat, després de la doble groga a Power. Després de 20 minuts, cap dels dos va ser capaç d’obrir el marcador.

En la represa, les ocasions tampoc van fer massa acte de presència, però sí que va arribar el primer. Als quatre minuts de reprendre la contesa, Henrique es va incorporar a l’atac i va colpejar una bola creuada que es va colar després de tocar la cama de Serra. El Family va tractar d’empatar, però la presa de decisió no va ser del tot bona i els últims metres van mancar de perill. Naranjo i Usín van compartir una de les poques oportunitats, al costat de Peiró, que també va poder igualar.

L’empat va arribar a dos minuts del final, amb Carlitos com cinqué home en pista. La pilota li va arribar a Joaki al segon pal i el mallorquí es va estrenar com a golejador. Una estrena poca dolç, perquè en pocs segons, després de traure de centre, Pirata va finalitzar a gol una jugada dels locals, que també van recórrer al joc de cinc. El Family Cash Alzira afronta ara dos partits consecutius com a local, enfront de Peníscola i ElPozo, en els quals buscarà, novament, la primera victòria del curs.

Fitxa tècnica:

Noia Portus Apostoli FS: Henrique (p), Pola, Machado, David Pazos i Pirata. També jugaren Power Raggiati, Lluc (c), Altamirano, Edu Jabá i Nico Rosa.

Family Cash Alzira FS: Fede (p), Rubi (c), Carlitos, Peiró i Gon Castejón. També van jugar Nacho Serra (p), Hugo Alonso, Joan, Panés, Joaki, Álex Naranjo, Carlos i Gustavao.

Gols: 1-0 Henrique (24’), 1-1 Joaki (38’), 2-1 Pirata (38’).

Els col·legiats madrilenys Jorge González Moreta i Luis Sánchez Chamorro van amonestar pels locals amb cartolina groga a Power Raggiati (6‘ i 10‘), Pirata (32’), Attos (35’) i Edu Jabá (39’), a més de l’entrenador Tomás de Dios (13’) i al fisioterapeuta Darío (17’). Pels visitants, van veure la groga Rubi (28’), Fede (37’) i Joaki (38’).

Incidències: partit corresponent a la jornada 7 de la Primera Divisió Futbol Sala, disputat en el Municipal Agustín Mourís de Noia davant uns 550 espectadors.

Text: Family Cash Alzira FS