Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket cau a la pista del Lointek Gernika

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket cau a la pista del Lointek Gernika

Foto: Valencia Basket

Valencia Basket pateix la primera derrota de la temporada en LF Endesa en la pista de Lointek Gernika. El cansament després del doble viatge i la dura victòria en EuroLeague Women va passar factura tant en atac com en defensa davant un conjunt basc que va dominar el partit de principi a fi. L’equip de Rubén Burgos queda amb un 3-1 en la competició nacional.

El conjunt taronja va saltar a la pista amb Cristina Ouviña, Queralt Casas, Bec Allen, Raquel Carrera i Merritt Hempe, però no va entrar bé al partit en defensa amb un 8-0 en contra liderat per Da Silva. Rubén Burgos demanava temps mort i Raquel Carrera estrenava a Valencia Basket a continuació. No obstant això, les jugadores no aconseguien tancar el cércol. Important l’encert exterior d’Allen per a mantindre-les en el marcador. Amb un canvi de part del quintet, el joc començava a fluir millor i l’equip feia un 9-0 que donava un primer avantatge de 2 punts. Bradford empatava des del tir lliure al final del primer quart.

De nou l’eixida de quart no era bona. Parcial de 5-0 local que tallava Contell. No obstant això, Lointek Gernika contestava els colps i amb un parcial finalitzat per Nikitinaite, que pujava la renda a 12 punts, el tècnic taronja tornava a parar el partit. Un triple de Ouviña retallava les distàncies. L’encert de les basques continuava sent molt alt. Valencia Basket estava encaixant més punts que normal, però es mantenia a tir en el marcador. A un minut del descans la diferència era de 6 punts després de triple Allen. Milapie la deixava en 8 des del tir lliure (46-38).

Després de passar pel vestuari, Carrera eixia anotant un triple, però la dinàmica continuava com en la primera part. Un Lointek Gernika que havia tirat el forrellat a la zona davant un Valencia Basket que no anotava, i que a més estava amb confiança en atac. Les locals feien un 11-0 i la diferència pujava a 16 punts. Allen endollava de 3 per a frenar el parcial, però Fusta ho responia i Rubén Burgos demanava temps mort. Malgrat tot, l’avantatge local pujava a 18. La rèplica taronja era d’un insuficient 4-0, perquè Bradford continuava fent mal. En la recta final del quart la distància era de 21 per a un Gerninka que estava mostrant-se superior en tots els aspectes. Torrens anotava un triple, però Ariztimuño ficava una canastra sobre la botzina per a deixar-ho en 20.

Valencia Basket feia un 5-0 d’eixida d’últim quart, però Berger responia amb un 3-0. Les jugadores continuaven lluitant-ho, però les cames no aguantaven. Cada vegada es feia més costa amunt l’intent de remuntada. L’equip no podia reduir el desavantatge, que continuava rondant els 20 punts, malgrat els esforços. L’equip collia la primera derrota de la campanya en LF Endesa.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia