Més esport
»
»
»
»
»
Alonso reflexiona després de la seua retirada en el GP dels Estats Units

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso amb el seu Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Alonso reflexiona després de la seua retirada en el GP dels Estats Units

Fernando Alonso amb el seu Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso es va quedar preguntant-se què podia haver sigut després que la seua impressionant recuperació des d’una eixida en boxs en el Gran Premi dels Estats Units es va veure interrompuda per un problema mecànic.

El cap de setmana havia resultat desafiador per a Aston Martin abans de la carrera del diumenge, amb Alonso i el seu company d’equip Lance Stroll sent eliminats en la Q1 de la classificació del divendres. Esta va ser la primera vegada en 2023 que Alonso no va aconseguir avançar més enllà del primer segment de l’hora.

Com l’equip va optar per canviar la posada a punt de tots dos cotxes abans del Gran Premi, Alonso i Stroll van començar des del pit lane, però tots dos van avançar en l’ordre a mesura que avançava la carrera. En la volta 33 de 56, els pilots estaven en P10 i P11 respectivament.

No obstant això, en les últimes voltes, Alonso es va veure obligat a entrar en boxs després de retrocedir lleugerament i el cotxe número 14 va ser posteriorment retirat de l’esdeveniment. Malgrat la seua decepció, el dues vegades campió del món estava traient aspectes positius de la progressió que va poder fer abans del seu problema i tenia l’esperança que això deixaria a l’equip en una bona posició per al pròxim Gran Premi de Mèxic.

“Hui ha sigut una carrera tremenda per a *Aston Martin”, va dir Alonso. “Vaig començar des del pit lane, [i] probablement tots dos hauríem acabat en els punts: P8, P9, eixe era l’objectiu per a l’últim stint. Ens sentim més ràpids que en les sessions anteriors d’aquesta finalitat de setmana ací a Austin, així que hem d’aprendre.

“Vam fer moltes proves en l’acte entre l’Sprint i la carrera, i totes dues actuacions també tenien una configuració diferent, així que hem de posar totes eixes dades sobre la taula i arribar a Mèxic més preparats i amb la millor configuració possible”.

“Encara està baix investigació, crec que alguna cosa en el sòl davall o en la suspensió posterior o una cosa així. És una pista amb molts sots, molt agressiva en les vorades. Al principi vaig sentir alguna cosa en la suspensió, per la qual cosa ja no era segur córrer. Fa mal, perquè quan comences des del pit lane i estàs en els punts, tal vegada huité… Sí, va ser una bona carrera per part nostra sense recompensa”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia