Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen aconsegueix la victòria cinquanta en Fórmula 1

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Max Vertappen, pilot de Red Bull. Foto: Red Bull.

Max Verstappen aconsegueix la victòria cinquanta en Fórmula 1

Max Vertappen, pilot de Red Bull. Foto: Red Bull.

Max Verstappen es va recuperar del sisé lloc en la graella per a aconseguir una victòria angoixant en el Gran Premi dels Estats Units, mentre l’home de Red Bull va resistir a Lewis Hamilton i al McLaren de Lando Norris que s’acostaven ràpidament per a aconseguir la seua victòria número 50 en la Fórmula 1.

Després d’un començament tranquil, Verstappen va anar eliminant gradualment als seus rivals d’un en un en el que va ser un tibant assumpte a Austin. Li va llevar el lideratge a Norris, qui anteriorment havia pres el primer lloc en la primera volta per davant del poleman Charles Leclerc.

Hamilton, amb nous mitjans, va perseguir a Norris pel segon lloc a poques voltes del final i va buscar acostar-se a Verstappen per a guanyar, en un escenari invers al que va succeir en la carrera de l’any passat, on Verstappen va perseguir a Hamilton per a guanyar, però per a No va servir de res i es va conformar amb el segon lloc.

Norris va mantindre a ratlla els últims avanços de Carlos Sainz per a aconseguir el seu quart podi consecutiu, per davant de l’altre Red Bull de Sergio Pérez, que va superar a un molt frustrat *Leclerc al final de l’esdeveniment per a acabar cinqué.

Verstappen va ser el primer dels favorits a prendre la decisió de canviar neumàtics en la volta 17, i el tres vegades campió va muntar un segon joc de pneumàtics mitjans nous. Una volta més tard, Norris, Sainz i Pérez van fer el mateix, i mentre els dos últims van optar pels mitjans, el primer va optar pels duros.

Faltant dues voltes, l’atenció es va centrar en el front, ja que Hamilton estava a dos segons de Verstappen, qui encara es queixava de problemes amb els frens. Però en l’última volta, la bretxa va resultar massa gran perquè Hamilton poguera tancar-la quan Verstappen va travessar la línia per a aconseguir la seua tercera victòria consecutiva, i la seua victòria número 50 en la Fórmula 1, mentre el britànic aconseguia el seu segon P2 del cap de setmana.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia