Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket supera la seua marca de taps a un partit

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Brandon Davies
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket supera la seua marca de taps a un partit

Foto: Valencia Basket

El triomf aconseguit davant el Baxi Manresa a la Fonteta ha deixat dos rècords estadístics d’especial rellevància. Els 10 taps que va posar l’equip taronja són la nova millor marca del Valencia Basket en Liga Endesa (i també és rècord històric general del primer equip masculí). Un dels principals artífexs d’eixe assoliment va ser el pivot Brandon Davies, que va col·locar cinc dels taps dins d’una actuació individual que cap jugador havia realitzat des de 1992. Només hi ha un altre jugador que haja fet un partit de 15+ punts, 10+ rebots, 5+ assistències i 5+ taps en la història de la Liga Endesa. Va ser el Arvydas Sabonis del Fòrum Valladolid, que el va fer en tres ocasions.

Rècord històric de taps

El desig defensiu de l’equip en la recta final d’un partit decidit va portar a Damien Inglis a posar el seu segon tap de l’encontre a sis segons del final davant el Baxi Manresa. El que no sabia l’ala-pivot francés és que eixa segona intercepció seua s’unia a les cinc de Brandon Davies, les dues de Nate Reuvers i a un altre de Boubacar Touré per a sumar per primera vegada en la història del Valencia Basket en qualsevol competició la xifra de 10 taps. L’equip taronja s’havia quedat en 9 fins a sis ocasions en Liga Endesa i eixe era també el seu sostre en competicions europees. Però ahir per primera vegada va posar els dobles dígits en este apartat estadístic.

Un partit de llegenda per a Brandon Davies

La meitat d’eixos taps van portar la signatura d’un Brandon Davies hiperactiu que va fer de tot sobre la pista per a acabar amb 15 punts, 10 rebots, 5 assistències, 5 taps i 6 faltes rebudes per a una valoració de 28. Per a posar en context el que significa esta actuació, Brandon no és només el primer jugador de la història del Valencia Basket que fa un partit de 15+ punts, 10+ rebots, 5+ assistències i 5+ taps en la Liga Endesa. És que per a trobar un registre similar cal tirar la vista arrere fins a 1992. I només hi ha un altre jugador que haja sigut capaç d’aconseguir eixes xifres en un partit de acb. Va ser Arvydas Sabonis, que en les files del Fòrum Valladolid ho va fer en tres ocasions: 26-21-6-7 davant Mayoral Maristas en la temporada 90-91, 15-16-5-5 davant Mayoral Maristas en la 91-92 i 20-18-7-5 davant el Grup IFA Granollers.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia