Més esport
»
»
»
»
»
Álex Rins no participarà en el GP de Tailàndia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Alex Rins subido en su moto. Foto: LCR Team.

Álex Rins no participarà en el GP de Tailàndia

Alex Rins subido en su moto. Foto: LCR Team.

Alex Rins (LCR Honda Castrol) no participarà en el pròxim Gran Premi OR de Tailàndia i passarà pel quiròfan després dels problemes derivats de la seua lesió a la cama dreta. El català va volar a Madrid per a sotmetre’s a una revisió mèdica que va revelar una xicoteta hèrnia prop de la zona del peroné, la qual cosa li ha causat molèsties a la cama.

Després de fracturar-se la cama en Mugello, l’espanyol va tornar a l’acció al Japó, però només va participar en les tandes del divendres. Va tornar a l’acció a Indonèsia, on va ser 9é, abans que el dolor a la cama l’obligara a abandonar a Austràlia, i ara li ha deixat fora de Buriram, amb una altra operació programada per a este dijous per a solucionar el problema.

Malgrat els nous contratemps, Rins va declarar en les xarxes socials que està content amb els progressos realitzats: «Contents després de la visita al meu equip mèdic! La lesió segueix una evolució positiva. Hem identificat la causa del dolor i ens sotmetrem a una xicoteta intervenció per a alleujar-lo. Ens perdem el Thailand GP però continuem treballant en la nostra recuperació».

L’LCR Team també ha anunciat que no substituirà al #42 este cap de setmana, a causa del curt espai de temps entre el Gran Premi d’Austràlia i el de Tailàndia.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor