Més esport
»
»
»
»
»
Moto GP confirma l’horari del GP de Tailàndia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
La salida de Moto 2. Foto: Moto GP.

Moto GP confirma l’horari del GP de Tailàndia

La salida de Moto 2. Foto: Moto GP.

De manera ininterrompuda, el Campionat del Món de MotoGP™ posa rumb a la seua següent cita pel continent asiàtic amb motiu de la dessetena ronda de la campanya 2023: el Gran Premi OR de Tailàndia. Una vegada més, hauràs de prestar especial atenció al programa del GP, a causa de la diferència horària, amb l’afegit, en esta ocasió, del canvi d’hora que experimentaran alguns països en la matinada del dissabte al diumenge. A Espanya, per exemple, a les 03.00h (CEST) passaran a ser les 02.00 (CET).

Amb el penúltim triplet de l’any arribant a la seua fi, dijous que ve 26 d’octubre tindrà lloc el programa ‘Gear Up’ de MotoGP™ a partir de les 11.00 (CEST), amb les seues respectives rodes de premsa. Les motos eixiran a la pista per primera vegada el divendres a les 04.00 (CEST), amb la categoria regna disputant la FP1 a les 05.45 (CEST) abans de la PR programada per a les 10.00 (CEST).

El dissabte, després de la FP2, serà el moment de lluitar per la ‘pole’ en el Chang International Circuit. MotoGP™ decidirà la seua graella a partir de les 05.50 (CEST). Posteriorment, se celebrarà el Tissot Sprint a les 10.00 (CEST). Les carreres del diumenge començaran a les 06.00 (CET) amb Moto3™ i Moto2™ a les 07.15 (CET). El moment estrela del dia arribarà a partir de les 09.00 (CET) amb la impredictible carrera de la categoria regna.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor