Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket aconsegueix la tercera consecutiva a l’Eurolliga

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Queralt Casas
Queralt casas penetrant. / Foto: Valencia Basket

Valencia Basket aconsegueix la tercera consecutiva a l’Eurolliga

Queralt casas penetrant. / Foto: Valencia Basket

Valencia Basket aconsegueix la tercera victòria seguida en EuroLeague Women en una jornada amb problemes en el lloc de base davant les absències per molèsties de Cristina Ouviña i Leticia Romero. Tot l’equip va acostar el muscle per a traure este meritori triomf, en el qual van destacar en anotació Alba Torrens i Marie Gülich. El combinat de Rubén Burgos posa el 3-1 en la màxima competició continental

El conjunt taronja va saltar a la Fonteta amb Claudia Contell, Queralt Casas, Alba Torrens, Raquel Carrera i Merritt Hempe. Estrenava el partit Nystrom i responia Hempe a continuació per a Valencia Basket. Es produïa un intercanvi de canastres en els primers minuts i transcorreguts 4 de joc arribava la segona falta de Contell, que obligava a Rubén Burgos a moure la banqueta ràpida en un dia en què l’absència de Romero i Ouviña suposava un autèntic problema en el base. Les visitants feien un 6-0 que les col·locava amb una xicoteta renda de 4 punts, que frenava Buenavida en la volta de la seua lesió. No obstant això, un 4-0 que pujava la diferència a 6, després de diversos atacs improductius i poca defensa, el tècnic taronja parava el partit. Valencia Basket seguia sense trobar solucions en atac amb tirs complicats que no entraven en la canastra. El parcial de les romaneses pujava a 10-0 i el desavantatge a 12. De nou era Buenavida qui ho parava.

La reacció arribava en l’inici del segon quart. L’equip eixia molt més connectat i continuaven el parcial, per a deixar-lo en 8-0 i la diferència en 4, provocant el temps mort visitant. Green ho frenava des del tir lliure. Torrens col·locava a 3 a l’equip des del triple, però arribava la rèplica de les romaneses per a fer un 6-0 i retornar el seu +9. L’encert de Valencia Basket anava a ratxes, però tornava per a evitar que s’anaren en el marcador. Ara sí, arribava una reacció més contundent amb un 9-0 liderat pels punts de Torrens per a empatar el partit. Això sí, des de la defensa. Rubén Burgos no deixava que Sepsi prolongara la rèplica de 4-0 i Gulich anotava per a ajustar el marcador al descans (30-32).

Valencia Basket va eixir en el tercer quart defensant alternativament en zona i individual i va fer efecte. El parcial creixia a 8-0 per a pujar l’avantatge per primera vegada a 4 punts. El tècnic visitant demanava temps mort, però les taronja van continuar colpejant fins a pujar-ho a 12-0 i l’avantatge a 8. Green ho tallava des del triple. Malgrat tot, ara les de Rubén Burgos estaven desplegant un bon joc, movent la pilota i compartint-lo. Les sensacions eren bones. Gülich i Casas pujaven la renda a 9. Les romaneses van intentar obrar la seua pròpia remuntada defensant en zona per a forçar els triples d’un Valencia Basket que no havia estat especialment encertat des de la línia de 6,75, però Fingall i Buenavida van colpejar amb un 6-0. La màxima pujava a 11 punts al final del període.

El parcial ascendia a 8-0 i l’avantatge a 13 en l’inici de l’últim. El Sepsi no aconseguia fer una rèplica de més de 4 punts perquè Valencia Basket sempre responia i es va saber mantindre en un avantatge que rondava els 10 punts, amb cada vegada menys temps en el marcador. El partit s’havia tornat un poc descontrolat amb molts contraatacs, pèrdues i fallades, però de moment afavoria a les de Rubén Burgos. Mancant 2 minuts per al final del partit Hristova posava a 9 a les seues, per sort Valencia Basket va impedir que continuaren retallant i va segellar la victòria.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia