Més esport
»
»
»
»
»
Family Cash Alzira FS i Servigroup Peñíscola FS empaten al derbi de la Comunitat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Family Cash Alzira FS vs Servigroup Peñíscola FS
Foto: Family Cash Alzira FS

Family Cash Alzira FS i Servigroup Peñíscola FS empaten al derbi de la Comunitat

Foto: Family Cash Alzira FS

El Family Cash Alzira ha sumat el seu segon punt de la temporada amb un gol en l’últim sospir. La victòria no arriba, però el conjunt de Braulio Correal continua demostrant que pot competir en Primera Divisió. Esta vegada en el derbi enfront de Peníscola, que arribava a la capital de la Ribera Alta amb un caseller de punts còmode i cinqué en la classificació.

Una pilota a mitjana altura de Castejón, quan el crono consumia els últims segons ha derivat en el gol de l’empat de Carlitos. Starna no va poder fer res per a evitar que el gadità rematara i igualara el partit sense temps, pràcticament, per davant. Un punt important per a continuar sumant, encara que potser el Family va meréixer una mica més.
En la primera part es va avançar amb un bon gol de Rafa Usín. El jugador madrileny es va recolzar en Joaki per a fer-se buit dins de l’àrea, rebre i rematar-la a gol de primeres.

Peiró va poder signar el segon, però no va aconseguir sortejar el peu de Paniagua, que arribava veloç per a frustrar l’ocasió. A les portes de signar el 2-0 també es va quedar Rubi, que no va arribar a finalitzar una gran eixida de pressió local.

Per contra, Sancho si va ficar el peu en un tret creuat de Aicardo per a empatar i, posteriorment, Paniagua, després d’una gran carrera, va aconseguir fer-se lloc davant la presència de Carlos Gómez i definir amb encert per a posar a Peníscola per davant. En la segona meitat, el Family també les va tindre de tots els colors. Una vegada més, semblava que la bola no volia entrar. Quintela, després d’una hàbil assistència de Juanqui, va anotar el tercer.

Naranjo va acurtar distància en finalitzar una gran jugada a pilota parada. L’equip i la graderia creia. Carlitos va eixir amb la samarreta de porter per a jugar en superioritat quan restaven uns tres minuts. No va ser fins al final, pràcticament, quan la bola va entrar. Castejón va guanyar metres, mentre gesticulava als companys que pujaren, i va enviar la bola a la posició de Carlitos, qui va aconseguir rematar i alçar a tot el Palau.

Text: Family Cash Alzira FS

Por Golsmedia