Més esport
»
»
»
»
»
Jorge Martín aconsegueix la victòria a Tailàndia i s’apropa a Bagnaia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Jorge Martín celebrando en el podio. Foto: Jorge Martín.

Jorge Martín aconsegueix la victòria a Tailàndia i s’apropa a Bagnaia

Jorge Martín celebrando en el podio. Foto: Jorge Martín.

La carrera de MotoGP™ del Gran Premi OR de Tailàndia es podria catalogar com una de les millors carreres de la temporada. Amb una quantitat d’avançaments incomptables i amb la incertesa per la victòria fins a la línia de meta, Jorge Martín va aconseguir meravellar de nou després de liderar gran part de la carrera i resistir a l’atac persistent de Brad Binder, que per trepitjar el verd en l’última volta es va veure relegat a la tercera posició en benefici del líder Francesco Bagnaia per a completar el quart podi més atapeït de la història i el segon Top 15.

El ’33’ que està fora de la lluita per la corona es converteix en el sud-africà amb més podis en la classe regna (9) mentre que Martín aconsegueix acostar-se un poc més al lideratge i ara se situa a 13 punts amb encara 3 rondes en l’horitzó.

Amb el grup molt atapeït, Brad Binder aconseguia superar a Marini i apuntava a caçar a Aleix Espargaró per a evitar una nova escapada de Martín, que començava a imposar el seu ritme. Mentre Binder aconseguia el seu propòsit, la imatge se centrava en la increïble batalla al límit entre Bagnaia i Marc Márquez. Imperdibles! Alex Márquez per la seua part aconseguia superar a Marini i se situava dins del podi a menys de mig segon de Binder i Martín després de consumir 6 voltes.

Mancant 13 voltes per al final, quan venia imposant un ritme formidable que li permetia somiar en gran, Alex Márquez es va anar al sòl cedint una privilegiada tercera plaça al líder del campionat. Mancant 7 voltes, Binder va fer la primera temptativa sobre Martín, però el ’89’ va respondre ràpidament. La baralla al capdavant va propiciar que Bagnaia se sumara a la lluita per la victòria. En les últimes cinc voltes Binder va consolidar un avançament que va mantindre fins a l’última volta i mitja de carrera. Tot semblava estar entre Binder i Martín, però un molt valent Bagnaia tracte de fer un doble avançament per fora, que sense va embargar no li va eixir. Malgrat això, ‘Pecco’ va eixir bastant airós en recalar al Top 2 després que Binder perdera una posició per trepitjar el verd en l’última volta.

El ’89’ gana a Tailàndia i se situa a 13 punts de Bagnaia, que aconsegueix ser segon després de la penalització de Binder.

Moto GP.

Por Golsmedia