Més esport
»
»
»
»
»
Leclerc i Sainz eixiran en la primera línia en el GP de Mèxic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Carlos Sainz i Charles Leclerc compitiendo en el GP de Monza. Foto: Fórmula 1.

Leclerc i Sainz eixiran en la primera línia en el GP de Mèxic

Carlos Sainz i Charles Leclerc compitiendo en el GP de Monza. Foto: Fórmula 1.

Charles Leclerc va aconseguir una sorprenent pole position per al Gran Premi de la Ciutat de Mèxic, amb Carlos Sainz en segon lloc per a donar-li a Ferrari un notable bloqueig en la primera fila, mentre que l’actual campió mundial Max Verstappen només va poder aconseguir el tercer lloc.

Verstappen havia sigut la classe del camp durant tota la pràctica, encapçalant les tres sessions amb Leclerc fora del top 10 en la FP3 mentre Ferrari semblava el quart més ràpid en el millor dels casos.

Però Ferrari va eixir dels arbustos en la Q3, Leclerc va marcar un sensacional 1m 17.166, només 0.067s per davant de Sainz en les primeres voltes amb Verstappen una dècima darrere en tercer lloc.

El trio va tornar a boxs per a canviar pneumàtics blans però, inusualment, cap dels Ferrari va poder millorar en la seua segona tanda. Verstappen va ser més ràpid, però encara així no va ser suficient per a aconseguir la pole, cosa que significa que Leclerc aconsegueix poles consecutives.

Una sensació de commoció va recórrer quan Leclerc va posar el seu Ferrari en la pole provisional, amb el seu company d’equip Sainz a penes una fracció darrere en tercer lloc. Verstappen, que havia dominat el cap de setmana fins a eixe moment, va cometre un error en el sector mitjà, colpejant amb força la vorada de la corba 8 i demanant al seu equip que comprovara si hi havia danys en el sòl.

Quan el trio va tornar per a una última carrera, cap dels Ferrari va poder millorar, però afortunadament per a ells, Verstappen no va poder trobar temps suficient per a saltar a cap de les actuacions roges i donar-li a Ferrari el seu primer bloqueig en la primera fila des del Gran Premi de Mònaco de 2022.

Leclerc va admetre la seua sorpresa en la ràdio de l’equip després de marcar el temps d’avantatge i el seu company d’equip Sainz va dir que era la primera vegada que feia una bona volta en tot el cap de setmana.

Això va deixar a Verstappen en tercer lloc, la posició des de la qual va guanyar l’edició de 2021 de la carrera, per davant de Ricciardo, que va estar constantment entre els cinc primers durant tota la classificació, i el segon Red Bull de Pérez.

Mercedes va utilitzar pneumàtics usats ​​en les primeres tandes, però no va poder millorar prou amb pneumàtics nous per a lluitar per les dues primeres files, amb Hamilton sisé i Russell huité.

Piastri va ser seté, ja que McLaren no va aconseguir tindre cap acte entre els sis primers per segona vegada en les últimes 11 carreres, i Bottas no va poder repetir la seua forma inicial en la classificació, on es burlava dels sis primers i va acabar nové. , per davant del seu company d’equip Zhou.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia