Més esport
»
»
»
»
»
El GP de Tailàndia va destacar per un final històric

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

El GP de Tailàndia va destacar per un final històric

Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

La carrera del diumenge de MotoGP™ en Buriram ens va brindar el quart podi i el segon Top 15 més igualats de la història de la categoria regna Has recuperat l’alé després de l’excepcional jornada viscuda en Buriram? En el marc del Gran Premi de Tailàndia, MotoGP™ va oferir una carrera dominical senzillament sensacional en la qual Jorge Martín es va imposar a Francesco Bagnaia i Brad Binder després d’un final apassionant.

La lluita va ser titànica i tan sols 0,253 segons van separar al Top 3, la qual cosa suposa el quart podi més igualat de la història en una carrera completa de la categoria regna. Esta breu distància va ser superada pel GP d’Austràlia 2022, quan 0,224 segons van separar a Alex Rins, Marc Márquez i ‘Pecco’ Bagnaia.

El segon en la llista és el llegendari GP de Portugal de 2006 a Estoril, quan Toni Elías va superar a Valentino Rossi en la línia de meta i Kenny Roberts JR es va fer amb el tercer lloc tan sols 0,176 segons després. Per al final més ajustat de la història de la categoria reina, no obstant això, ens remuntem a Phillip Island, al GP d’Austràlia de 1999. 0,124 segons van separar aquell dia a Tadayuki Okada, Max Biaggi i Regis Laconi. Vint-i-quatre anys després, aquella increïble carrera continua ostentant el rècord del podi més igualat de tota la història.

No obstant això, no sols el Top 3 va quedar molt comprimit a Tailàndia. Raúl Fernández va travessar la línia de meta com l’últim pilot a sumar algun punt en Buriram, però ho va fer a tan sols 15,093 segons del guanyador de la carrera, Martín. Això suposa el segon Top 15 més igualat de la història, seguint els passos del Gran Premi de Doha 2021, quan només 8,928 segons van separar a Fabio Quartararo i Miguel Oliveira.

Si alguna vegada et preguntes per què cal estimar este esport, els diumenges com el viscut en Buriram són la resposta perfecta. Més enllà dels increïbles i nombrosos avançaments fins a la línia de meta, la impecable actuació de Martín ho acosta a un sospir del lideratge de Bagnaia, mancant tres Grans Premis. Malàisia és la pròxima cita després d’un breu descans i serà imperdible.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia