Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen aconsegueix la victòria en el GP de Mèxic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Max Vertappen, pilot de Red Bull. Foto: Red Bull.

Max Verstappen aconsegueix la victòria en el GP de Mèxic

Max Vertappen, pilot de Red Bull. Foto: Red Bull.

Max Verstappen va obtindre una victòria dominant en el Gran Premi de la Ciutat de Mèxic d’aquesta finalitat de setmana, prenent la davantera a l’inici de la carrera per a acabar per davant de Lewis Hamilton, segellant la seua cinquena victòria en el Autódromo Germans Rodríguez i la seua 16a victòria de la temporada.

Verstappen es va alinear en tercer lloc, però va fer una eixida fenomenal gràcies al remolc del poleman Charles Leclerc mentre prenia la davantera en la corba 1. No obstant això, en la mateixa corba, Leclerc va xocar amb Sergio Pérez, que arrancava ràpid, eliminant al favorit local. de la carrera.

Leclerc anava segon per davant de Lewis Hamilton i Carlos Sainz, quan Kevin Magnussen va xocar contra la barrera en la corba 8 a meitat de la carrera. El danés estava bé quan va saltar del cotxe, però els danys resultants en el seu cotxe i en la barrera van obligar a agitar les banderes roges.

En el reinici posterior, Verstappen va mantindre el lideratge, i Hamilton, amb mitjans, va superar a Leclerc pel segon lloc unes voltes més tard. El britànic va mantindre la posició, amb Leclerc ocupant l’últim lloc del podi per davant de Sainz.

Verstappen va aconseguir una victòria rècord número 16 de la temporada, qui va travessar la meta per davant d’Hamilton a Mèxic per tercer any consecutiu. Leclerc va ocupar l’últim lloc en el podi per davant de Sainz i Norris va avançar per a acabar cinqué.

Russell va mantindre a ratlla els últims avanços de Ricciardo per a ocupar el sisé lloc, amb Piastri seguint als dos a casa en huité. Albon va tornar a ser nové per a Williams i Ocon es va emportar l’últim punt. Gasly va ser 11é per a Alpine per davant de Tsunoda i Hulkenberg, amb Bottas en 14é per davant del seu company d’equip Zhou, que va ser l’últim dels corredors restants.

Sargeant es va retirar en l’última volta per un problema amb la bomba de combustible, unint-se a Stroll, Alonso, Magnussen i Pérez com els pilots que no van aconseguir acabar la carrera.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia