Més esport
»
»
»
»
»
El Valencia Basket s’imposa al Barça a La Fonteta

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

El Valencia Basket s’imposa al Barça a La Fonteta

Foto: Valencia Basket

València Basket suma la sisena victòria consecutiva en la Lliga Endesa amb una Fonteta plena fins a la bandera que va espentar a l’equip en els moments més complicats. L’excel·lent defensa taronja va aconseguir neutralitzar a un Barça on va brillar Willy Hernangómez. Una falta de 3 tirs de Willy sobre Chris Jones, que va anotar Chris, va decantar al final el partit.

L’entrenador Álex Mumbrú va començar el partit amb el quintet format per Chris Jones, Josep Puerto, Semi Ojeleye, Damien Inglis i Brandon Davies. El pivot taronja va respondre a la cistella inicial de Vesely però dos triples de Kalinic van portar a Mumbrú a parar el partit amb 4-10 al pas pel minut 4. Jones per dues vegades des de la mitjana distància i dos tirs lliures de Davies retallaven fins al 10-12 en arribar a la meitat del primer acte. Harper va retornar amb el primer triple taronja el 2+1 de Hernangómez i Ojeleye després de rebot ofensiu empatava el partit i portava a Grimau a parar el partit. Els tirs lliures de Hernangómez van tornar a estirar la renda visitant però un triple de Reuvers ho deixava en 18-19 al final del primer quart.

Un triple de Harper va ser la primera cistella del segon acte per a posar per primera vegada al quadre taronja però Brizuela li va replicar amb un altre. Un mat de Reuvers i un 2+1 de Harper en transició donaven una xicoteta renda al Valencia Basket precedint al retorn de Xabi López-Arostegui a les pistes després de la seua lesió. Una bona defensa va acabar en una anella passada de Inglis i una ràpida transició en dos tirs lliures per a Claver. Xabi des de la mitjana distància va fer més gran el parcial, que Da Silva i Kalinic van tallar en 11-0 per a posar el 32-25 a cinc minuts per al descans. Xabi continuava enxufant i Pradilla es va fer gran en la pintura per a anotar a taula i posar una nova màxima. Kalinic va tornar a assumir el protagonisme ofensiu del Barça, esta vegada des del tir lliure, però un encert després de rebot ofensiu de Jones i la rèplica des de la línia de personal de Harper i Davies defensaven la renda taronja. Un triple de Puerto des de la cantonada va trobar resposta de quatre punts de Abrines però Jones es va creuar el camp per a anotar sobre la botzina del descans i manar-lo a l’intermedi amb 45-33.

Després del descans, a l’equip taronja li va costar molt anotar però va tancar la seua anella en els primers minuts perquè el marcador no es moguera entre pèrdues dels dos equips fins a un tir lliure d’una tècnica anotat per Parker. Davies des de la línia de personal va convertir el primer punt taronja de la segona meitat i Inglis va convertir des de la mitjana distància la primera cistella en joc, encara que Abrines se la va retornar. Davies va replicar a l’encert de Hernangómez però Parker des del tir lliure posava el 50-39 en arribar a la meitat del tercer quart. Un triple de Harper i una falta en atac xiulada a Ojeleye van encendre a la Fonteta abans de dos triples seguits de Hernangómez i el propi Parker per al 52-48 en arribar al minut 28. Una safata de Jovic va tallar el parcial blaugrana i després d’un tir lliure de Willy, Reuvers va convertir amb suspens i Puerto va anotar una safata sobre la botzina de quart després de recuperació per a deixar-ho en 58-49 amb deu minuts per jugar.

L’últim acte va començar amb un tir lliure de Puerto però una cistella de Parker i cinc punts seguits de Hernangómez posaven el 59-56 a sis minuts i mig per al final. Després de huit errors previs en el llançament, Jones va ficar la primera cistella en joc de l’equip taronja però un triple de Kalinic continuava retallant la renda local i Hernangómez ho empatava a 61 entrant ja en els últims cinc minuts. Pradilla va anotar des de la mitjana distància però li va respondre Jokubaitis abans d’un 2+1 de Davies. Després de diverses fallades en el tir en els dos costats, Jones es va fabricar el corredor fins al cércol per a la safata. Un alley-oop baixat per Hernangómez col·locava el 68-65 i després de les fallades de Harper, Jokubaitis i Inglis, un triple de Abrines ho empatava a 68 amb 23,3 segons per jugar. Jones li va traure la falta de tres tirs a Willy que no va perdonar. En l’últim possessió, el triple del Barça no va entrar i Davies va tapar el tir final per a segellar la sisena victòria seguida en acb.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia