Més esport
»
»
»
»
»
Les declaracions de Fernando Alonso després del GP de Mèxic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Fernando Alonso concentrado en la carrera. Foto: Aston Martin.

Les declaracions de Fernando Alonso després del GP de Mèxic

Fernando Alonso concentrado en la carrera. Foto: Aston Martin.

Stroll va optar per una eixida en boxs per a canviar part de la seua configuració, i Alonso també va començar en l’ordre. L’espanyol no va poder avançar molt i va haver d’utilitzar pneumàtics durs vells per a la represa després de la bandera roja, la qual cosa no el va ajudar. Es va retirar amb danys patits en atropellar uns enderrocs.

Quant a Stroll, va veure l’oportunitat d’avançar a Bottas més tard quan el finlandés es va eixir, però eixos dos van xocar i Stroll va tornar a boxs amb danys en el cotxe, la qual cosa va provocar un doble abandó.

“Va ser una carrera i un cap de setmana difícils per a nosaltres. Sembla que patim alguns danys per enderrocs en la volta 1 després dels incidents en la corba un i va semblar que vam perdre rendiment. Intentem solucionar això durant la bandera roja, però va empitjorar després de la represa i finalment vam haver de retirar el cotxe».

«Fins ara no ha sigut un triplet fàcil, però s’aprén més de les dificultats que dels èxits. Ens queden tres carreres més d’aquesta temporada en circuits molt diferents, així que tornarem a anar al Brasil”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia