Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket s’enfronta a Casademont Zaragoza a l’Euroleague Women

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket s’enfronta a Casademont Zaragoza a l’Euroleague Women

Foto: Valencia Basket

Valencia Basket posa rumb a Saragossa per a viure un duel espanyol en la J5 de la EuroLeague Women (dimarts 31, 20.15 hores, Fonteta, À Punt). El conjunt taronja cerca una victòria que li mantinga en la zona alta del grup i li permeta ampliar un partit més de distància respecte al combinat aragonés.

Rubén Burgos valora el partit

Rubén Burgos indicava que “comencem una setmana més curta, prèvia a finestres, però amb dos partits exigents. En Eurolliga arranquem la part final de la primera volta amb tres partits fora de casa. Primer una pista complicada, com és Saragossa. És cert que a algun rival Eurolliga el pot sorprendre el nivell que estan mostrant, però no ens pot sorprendre a ningú de LF Endesa. Coneixem la seua qualitat, la seua trajectòria i el fortes que són jugant com a locals, així que preparar-nos en este curt període de temps tan bé com siga possible per a un partit que segur que serà important tant pel seu costat com pel nostre”.

Plantilla al complet

Valencia Basket podrà comptar amb la plantilla al complet per a este partit. Tot apunta al fet que Leticia Romero ja està llesta per a jugar, després de perdre’s els dos últims partits per unes molèsties a l’esquena. Al costat de les 10 jugadores professionals viatjarà en esta ocasió la jugadora vinculada Elena Buenavida.

Precedents

El conjunt taronja afronta el 12é partit davant Casademont Zaragoza. Estan repartits entre 6 en fase regular de la LF Endesa, 2 en Copa de la Reina, 2 en semifinals de playoff i 1 en semifinals de Supercopa. Fins a la passada campanya, el balanç era de 6-0 per a Valencia Basket, però les saragossanes van trencar amb esta tendència en el partit de tornada de la LF Endesa en el Príncep Felip i posteriorment en les semifinals de la Copa en el mateix escenari. Les de Rubén Burgos van retornar eixe 2-0 en les semifinals dels playoffs, que posteriorment acabarien amb la primera lliga de la història de l’equip. El precedent més recent en semifinals de la Supercopa va acabar amb un 57-74 i Valencia Basket alçant-se amb el trofeu després. El balanç global, per tant, és de 9-2 per a les de Rubén Burgos.

3-1 en la competició

Valencia Basket va començar la EuroLeague Women amb derrota davant Fenerbahce, en una jornada on les lesions no van donar opció. Des de llavors encadena 3 victòries seguides en la màxima competició continental davant Lublin, ASVEL i el Sepsi. Un balanç de 3-1 que permet a les de Rubén Burgos mantindre la tercera plaça del grup en solitari.

Primer de tres partits seguits fora de casa en la competició

Este serà el primer de tres partits consecutius lluny de la Fonteta en EuroLeague Women i que suposaran el tancament de la primera volta. Saragossa és la primera parada, abans de fer una aturada de dues setmanes per la finestra FIBA de l’Eurobasket. Posteriorment Valencia Basket viatjarà a Hongria per a mesurar-se a DVTK i la setmana següent a Itàlia per a enfrontar-se a Beretta Famila Schio.

El rival: Casademont Zaragoza

Casademont Zaragoza ha arrancat una nova temporada plena de reptes i, a més ho ha fet amb bon peu. L’estrena en la EuroLeague Women no a impedit que les aragoneses estiguen en la part alta tant de la màxima competició continental com de la LF Endesa. En EuroLeague Women han arrancat amb un 2-2 i estan en la quarta posició del grup. En LF Endesa estan amb un 4-1, empatant en balanç amb les taronja.

Respecte a la passada campanya, el combinat de Carlos Cantero ha fet alguns canvis en la plantilla, amb la continuïtat d’Ortiz, Gimeno, Fiebich, Oma i Lynn-Geldof. Ja no segueixen Tate, Grande, Ángel, Alonso de Armiño, Gatling i González. En l’apartat d’incorporacions, dins de la LF Endesa han sumat a Ainhoa Gervasini des d’Embutidos Pajariel Bembibre, Petra Holesinska des de Gran Canària, Aleksa Gulbe des de Perfumerías Avenida i Tanaya Atkinson des de Kutxabank Araski. També s’han fet amb els serveis d’una jove promesa nacional com Nerea Hermosa, que ja ha sigut convocada amb la selecció absoluta, després de completar la seua etapa universitària als EUA Finalment, tanca la plantilla la interior francesa Christelle Diallo, que va disputar la passada campanya en el Villeneuve, on va jugar Eurocup Women.

Les líders en anotació en EuroLeague Women estan sent Fiebich, amb 12 punts (amb més d’un 50% en tirs de camp), 8,5 rebots, 1,8 assistències, 1,8 recuperacions i 18,3 de valoració de mitjana, i Atkinson que fa una mitjana de 15 punts, 3,3 rebots, 2,8 assistències i 15,3 de valoració.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia