Més esport
»
»
»
»
»
Balonmano Mislata torna a les pistes per a seguir a dalt en Primera Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
balonmano Mislata
Foto: Balonmnano Mislata.

Balonmano Mislata torna a les pistes per a seguir a dalt en Primera Nacional

Foto: Balonmnano Mislata.

Després de dues jornades lliure, el Balonmano Mislata tornarà a disputar un partit de la Primera Divisió Nacional masculina este dissabte a les 18.30 davant l’Associació Abaranera en el Pavelló Príncep d’Astúries de Múrcia. L’objectiu serà guanyar els dos punts per a seguir en el lot de líders de la competició.

Balonmano Mislata va aprofitar les tres setmanes sense competir per a treballar fortament per als partits que resten abans de l’aturada per Nadal. El conjunt valencià va tindre lliure en la jornada 6 i, en la 7, li tocava amb l’Handbol Cartagena, que es va retirar abans de l’inici.

Els dirigits per Kike Sánchez Carboneras són un dels tres únics equips que tenen una sola derrota. Els altres dos, Handbol Elda i Handbol Cantera Sud lideren les posicions, però amb dos partits més que els valencians, que este cap de setmana viatjaran dues hores i mitja fins a Abarán per al seu partit.

Per part seua, l’Associació Abaranera marxa novena amb dues victòries, un empat i quatre derrotes. L’objectiu dels murcians serà també la victòria per a intentar alçar cap i escalar posicions ja que justament als dos equips que li va poder guanyar és als dos cuers, Handbol Sant Joan i Handbol Benidorm B.

Serà un interessant partit que trobarà a dos equips amb realitats diferents, però amb l’al·licient de saber com l’afectarà la parada de dues jornades a un Handbol Mislata que vol mantindre’s en la baralla per l’ascens a Divisió d’Honor Plata.

La Segona Nacional vol recuperar-se

L’equip de Segona Divisió Nacional masculina de Balonmano Mislata marxa dotzé amb només una victòria en quatre presentacions. Este cap de setmana, viatjarà fins a Santa Pola per a jugar davant el Polanens per la cinquena jornada.Finalment, l’equip de Veterans de l’Handbol Mislata va començar la seua participació en la Lliga Màster – Trofeu Sergio Vercher caient en el Pavelló El Canaló per 23-30 davant un Maristes Algemesí que va incorporar diversos jugadors que van estar en actiu fins fa dos anys

Por Golsmedia