Més esport
»
»
»
»
»
Dani Pedrosa estarà present en la final de las Global Series de Moto GP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Dani Pedrosa sonriente. Foto: Moto GP.

Dani Pedrosa estarà present en la final de las Global Series de Moto GP

Dani Pedrosa sonriente. Foto: Moto GP.

El MotoGP™ Legend estarà en la ronda final de les Global Sèries 2023, que se celebrarà en el Ubeat Live Festival de Barcelona l’11 de novembre. La final del Campionat MotoGP™ eSport 2023 acaba de rebre una nova injecció d’emoció.

A més d’una competició roent garantida (només 22 punts separen als quatre primers aspirants) i un escenari apassionant, la quarta i última ronda de les Global Sèries comptarà amb un convidat molt especial: Dani Pedrosa! Durant tota la setmana, hem deixat caure pistes en els nostres canals de xarxes socials insinuant qui seria el convidat especial, amb alguns fans de MotoGP™ eSport endevinant que podrien ser els seus companys MotoGP™ Legends Valentino Rossi o Jorge Lorenzo.

El tres vegades Campió del Món, guanyador de 31 carreres en MotoGP™ i MotoGP™ Legend ha demostrat en 2023 que continua sent un competidor tan temible com sempre. Pedrosa va acabar en una impressionant setena posició en el GP d’Espanya d’enguany -la seua primera participació en una carrera des de 2021- i un quart lloc encara més impressionant en el GP de San Marino, com ‘wildcard’ de KTM.

Enguany, com a comentarista de DAZN, broadcaster espanyol de MotoGP™, Pedrosa ha demostrat ser un analista formidable i natural tant davant de les càmeres com darrere del micròfon. Els seus comentaris clau s’han guanyat l’aplaudiment dels aficionats de tot el país.

En la final de les Global Sèries de MotoGP™ eSport de l’11 de novembre, Pedrosa serà present per a oferir la seua opinió sobre tota l’acció mentre comenta al costat de Jack Gorst i Kiko Giles, a més d’entregar els premis als guanyadors una vegada finalitzades les carreres.

A més de la final, hi haurà un espai en la Fan Zone del festival en el qual seran presents nombrosos articles de MotoGP™ per a fer les delícies dels fans assistents. Entre els diversos articles s’inclouen algunes motos de MotoGP™, un safety car BMW, cascos, botes i micos usats per les actuals estreles de MotoGP™, així com simuladors en els quals els aficionats podran posar a prova les seues pròpies habilitats en el videojoc oficial MotoGP™23 del desenvolupador de videojocs, editor i partner consolidat Milestone.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia