Més esport
»
»
»
»
»
El GP de Brasil renova amb la Fórmula 1 fins al 2030

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Verstappen saliendo de boxes. Foto: Fórmula 1.

El GP de Brasil renova amb la Fórmula 1 fins al 2030

Verstappen saliendo de boxes. Foto: Fórmula 1.

La Fórmula 1 ha anunciat que el Gran Premi de Sao Paulo romandrà en el calendari de la F1 fins a 2030 inclusivament, després d’una pròrroga de cinc anys.

El circuit de *Interlagos, conegut oficialment com Autòdrom José Carlos Pace en honor al guanyador de la carrera de 1975, ha aparegut en el calendari de la Fórmula 1 durant més de 50 anys i és un dels circuits més emblemàtics del món. Amb 15 corbes al llarg de 4,3 quilòmetres, el disseny del circuit es va inspirar originalment en les pistes de carreres del Regne Unit, els Estats Units i França, però des de llavors ha tingut parts de la pista, incloses les famoses ‘esses’ de Senna, replicades en altres llocs.

Amb la seua atmosfera de carnestoltes, Interlagos ha sigut escenari d’alguns dels moments més memorables de la història de la Fórmula 1, inclosa l’emotiva victòria a casa de Ayrton Senna en 1991, la conquesta del Campionat Mundial de Kimi Raikkonen en 2007 i l’apassionant batalla de Lewis Hamilton amb Max Verstappen en 2021.

El Gran Premi de 2022 va donar la benvinguda a 235.000 aficionats durant un cap de setmana de carreres dramàtic en el qual George Russell va guanyar tant l’Sprint de F1 com el Gran Premi, pujant a l’escaló més alt del podi per primera vegada en la seua carrera en la F1. Kevin Magnussen també va aconseguir una sorprenent primera pole position de la seua carrera per al F1 Sprint, ja que Interlagos va tornar a oferir un entretingut cap de setmana d’acció de carreres.

L’extensió del Gran Premi de Sao Paulo segueix a una important inversió recent realitzada per l’administració de l’alcalde de Sao Paulo, Nunes, mentre la ciutat busca millorar el circuit de Interlagos per a convertir-lo en un lloc adequat per a albergar esdeveniments d’entreteniment més amplis, inclosos concerts de música.

A més, el Gran Premi continua evolucionant sota el lideratge del promotor MC Brazil Motorsport, recolzat per Mubadala, els qui han treballat estretament amb la ciutat de Sao Paulo per a millorar l’experiència dels fanàtics i han posat un major enfocament en els aspectes mediambientals, socials i de governança. iniciatives, inclosa la millora de les habilitats de 100 dones d’entorns vulnerables perquè es convertisquen en mecàniques qualificades, totes les quals es van graduar en una cerimònia especial en el circuit el dijous.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia