Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen guanya la carrera sprint del GP de Brasil

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Verstappen celebrando la victoria. Foto: Red Bull.

Max Verstappen guanya la carrera sprint del GP de Brasil

Verstappen celebrando la victoria. Foto: Red Bull.

Max Verstappen va augmentar el seu compte de victòries en la carrera Sprint en el Gran Premi de Sao Paulo, després d’haver arrabassat la P1 a Lando Norris. L’holandés es va avançar al començament de la trobada de 24 voltes i es va mantindre pràcticament indiscutible en tot moment, a pesar que Norris va augmentar la pressió a vegades.

Atés que el format Sprint ofereix llibertat d’elecció de pneumàtics, la major part de la graella va optar per començar la carrera amb pneumàtics blans, ja que només Logan Sargeant darrere i el duo Haas van seleccionar els mitjans. Va ser un bon començament per a Norris, però Verstappen prompte es va posar al capdavant en la corba 1, mentre que George Russell li va llevar la tercera posició a Sergio Pérez. Lewis Hamilton es va unir ràpidament a la baralla amb Pérez i va arribar al cim per a reclamar la quarta posició.

Després, Norris va ser víctima de Russell quan aquest últim es va llançar per l’interior del McLaren en la corba 10. Més arrere, la parella AlphaTauri de Yuki Tsunoda i Daniel Ricciardo va perdre davant el duo de Ferrari, mentre que Oscar Piastri va tindre una excursió fora de la pista.

Alonso semblava haver superat a Piastri en els últims moments de la carrera en la corba 1, però Piastri va recuperar el lloc. No obstant això, va ser més fàcil per a Verstappen, qui va travessar la línia per a aconseguir la seua quarta victòria en l’Sprint de la temporada, amb Norris en segon lloc i Pérez en tercer lloc.

Russell ho va seguir en quart lloc, mentre que Leclerc va acabar l’esdeveniment en P5, només sis dècimes per davant de Tsunoda en P6. Hamilton es va mantindre seté, mentre que Sainz va aconseguir l’últim punt en P8.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia