Més esport
»
»
»
»
»
Alonso parla de la seua defensa a Checo Pérez en el GP de Brasil

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Fernando Alonso amb el seu Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Alonso parla de la seua defensa a Checo Pérez en el GP de Brasil

Fernando Alonso amb el seu Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso va tornar al podi per primera vegada des de Zandvoort en el Gran Premi de Sao Paulo, aconseguint la tercera posició en una carrera frenètica fins a la línia de meta amb Sergio Pérez, amb Lance Stroll sumant-se a l’alegria d’Aston Martin amb un fort impuls fins a la cinquena posició.

Alonso va passar gran part de la segona meitat de la carrera de Interlagos resistint la pressió de Pérez en el Red Bull RB19. Però quan el mexicà va passar pel tercer lloc en la corba 1 en la volta 70 de 71, semblava que la valenta defensa d’Alonso no anava a ser recompensada amb un podi.

Però en el recorregut final, Alonso va evitar un desafiament en la corba 1 amb Pérez, concentrant-se en canvi en un moviment assistit per DRS fins a la corba 4. Eixa passada es va aconseguir, després va aconseguir arrossegar a Pérez fins a la línia, reclamant la tercera posició per només 0.053s del mexicà.

“Per a mi van ser com 30 voltes en les quals vaig tindre la pressió de Checo [Pérez]”, va dir Alonso, qui va començar el Gran Premi en quarta posició. “Però quan em va passar a dues voltes del final, vaig pensar: ‘Està bé, això es va acabar, el podi ja no és possible’. Però va frenar un poc tard en la [corba] 1 i vaig dir: ‘Està bé, vaig per ella en la [corba] 4’.

“Aquest és un resultat fenomenal per a l’equip”, va afegir Alonso, qui es va retirar dels dos esdeveniments anteriors a Austin i Ciutat de Mèxic. “Ja portem un parell de mesos lluitant, especialment en els dos últims esdeveniments amb dos abandons. Així que aquest podi és per a ells, per a tots a la fàbrica. Continuem lluitant fins a l’última volta”.

*Aston Martin havia estat experimentant amb millores en carreres recents mentre buscava una direcció per a la seua màquina de 2024. Però com l’equip va tornar al cotxe prèviament actualitzat, Alonso es va sentir encoratjat pel ritme que havia recuperat en l’AMR23 després del seu bon començament de 2023.

«Òbviament encara estem aprenent sobre el cotxe», va dir Alonso. “Aquestes actuacions són tan complexos aerodinàmicament, que hem estat experimentant un poc per a trobar la direcció per a l’any vinent. Pensàvem a oblidar-nos d’enguany, però continuem competint, molt feliços… i ara a Las Vegas!”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia