Més esport
»
»
»
»
»
Moto GP confirma els horaris del GP de Malàsia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Moto GP confirma els horaris del GP de Malàsia

Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Després d’un necessari cap de setmana de descans i recuperació, equips i pilots estan llestos per a submergir-se de nou en l’acció del Campionat del Món de MotoGP™. Aquest cap de setmana, totes les mirades es dirigeixen a Sepang per al Gran Premi PETRONAS de Malàisia, donant principi a un apassionant triplet que decidirà el destí del Campionat del Món de 2023.

Tot començarà el dijous, quan el trio aspirant al títol, format per Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team), Jorge Martín (Prima Pramac Racing) i Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) atenguen els mitjans de comunicació al costat de Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing) a partir de les 10.00 (*CET).

La roda de premsa formarà part del programa MotoGP™ GearUP, en el qual Jack Appleyard i Simon Crafar oferiran, a partir de les 09.00 (CET), un avanç de l’acció del cap de setmana, amb la inclusió del Podcast de MotoGP™: Last on the Brakes, amb Fabio Quartararo i Frances Wyld.

El divendres començarà l’acció en pista, amb Moto3™ tirant a rodar a les 02.00 (CET), seguida de Moto2™ i MotoGP™, amb la classe regna arrancant a les 03.45 (CET). Els moments estrela de MotoGP™ arribaran el dissabte, amb la QP a les 03.50 (CET) i el Tissot Sprint a les 08.00 (CET), així com el diumenge amb la gran carrera prevista per a les 08.00 (CET), després de les carreres de Moto3™ (05.00) i Moto2™ (06.15).

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor